najveci potrosac kod androida je mobile network... iskljucite ga i stavite na wi fi koji ne trosi iako je ukljucen... meni je na htc-u baterija drasticno jaca tj duze traje sto znaci ceo dan vise, minimum... pogasite auto-update svih aplikacija...
Da li moze da se instalira aplikacija za Last.fm na ovom telefonu? Ili nesto slicno tome? Bilo bi super kada bi taj programcic mogao da radi i posle uz konektovanje da prenese podatke, ali nisam cula jos nigde za to. Da li je uopste moguce hm?
^ Da, to sam upravo sve nasla Mada to cemo kasnije...
Imam jedno pitanje sto se tice wallpaper-a... kada iz galerije izaberem sliku da bude background, izbaci mi zuti pravougaonik kao da je 'isece' da bi se prilagodila displeju ali cak i tada se slika razvuce previse. Kako to da sredim? Taj zuti okvir nece ni da se smanji ni da se poveca o.O
^ Ok, ali zasto je onda sam rasiri nakon sto namestim taj zuti okvir? Sigurno ja radim nesto pogresno, jer nemoguce da ne mogu nijednu celu sliku da stavim za pozadinu (a da se ne rasiri) ili da ne moze sama da se prilagodi o.O
Blurry, pa zato sto treba da pokrije te desktope, koliko imas desktopa da slajdujes? I onda razmisli sama da mora svaki da pokrije i ponasa se kao wallpaper na kompu samo sto na kompu imas jedan desktop a tu imas od jednog do sedam komada
Imam i ja pitanje - hteo bih da kupim ovaj telefon, ali me brine plastika poklopca baterije, i plastika kao zavrsni materijal uopste. Cuo sam da se brzo haba. Da li je to tacno? Ne svidja mi se sto je glossy, ali bih to preziveo ako je izdrzljivija. S druge strane, futrola se podrazumeva.
Evo danas postao ponosni vlasnik NEO V.
Posto hocu da uradim one update sve i sinhronizacije ... Zanima me da li mogu preko usb kabla koristiti internet PC-a na telefonu ?
Probao sam sa HTC Wildfire S i moze . DA li to mogu s NEO V ili moram wi-fi da kacim
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.