Sony Ericsson XPERIA Arc / Arc S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Ninolina uzeo sam ga od preprodavca.mislim da je mob iz FR jer imam neke njihove aplikacije koje ne mogu da skinem.ali dobio sam i foliju i hdmi.i naravno na njemu je već bila ona folija koja se odlepila po sredini čim sam upalio mob.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
https://webshop.telekom.rs/detaljnije.aspx?tel_id=1383
vidim pojavio se u mts-u. dobra stvar ali i skupa
vidim pojavio se u mts-u. dobra stvar ali i skupa
sony ericsson xperia neo v
hvala, uzela sam beli i posto je ovo moj prvi android telefon, osecam se kao dete u prodavnici igracaka, mislim da sam napravila bas dobar izbor.Ninolina napisao:Oljica, dobrodošla u klub...Nadam se da ćeš biti zadovoljna izborom...
Jesi uzela beli ili crni?
![]()
e da, posto je bilo price o foliji, kod mene u pakovanju bila je zalepljena ona fabricka folija sa onim malim produzetkom sto strci i ona se obavezno skida, a ispod, jedva vidljiva je zalepljena ta profi folija koju je ovde vec neko pominjao tako da nisam morala da kupujem drugu.
telefon je bukvalno mala azdaja, sve radi kako treba, polako cu da se sada rasirim kao hobotnica po android temama sa novim pitanjima

bukvalno ne mogu da postignem sve ono sto me interesuje koliko je sve zanimljivo, pravi mali kompjuter
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 29. Feb 2012. 15:48
Imam ars s, kupljen pre 15 dana, telefon je radio prefektno sve do jedne veceri kada sam ga ostavio na punjacu i ujutru kad sam se probudio on vise nije hteo da se upali, kada ga nakacim na usb detektuje ga komp ali on nece da se ukljuci.Bio je u servisu i rekli su mi da je boootloader pukao i da ne mogu da ga nameste. Da li bi mi neko hteo da pomogne da pokusam da ga ja nemastim?Hvala unapred
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
mirosslav90,
1. Da li si kupio nov telefon ili polovan?
2. Da li telefon uopšte ne reaguje na taster za uključivanje ili se pojavi bar nešto na ekranu?
3. Da li je Rootovan, otključavan Bootloader i ubacivan kuvani ROM?
1. Da li si kupio nov telefon ili polovan?
2. Da li telefon uopšte ne reaguje na taster za uključivanje ili se pojavi bar nešto na ekranu?
3. Da li je Rootovan, otključavan Bootloader i ubacivan kuvani ROM?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Novajlija
Telefon je kupljen nov, nije rutova niti je bilo sta pipkano oko sistema niti je ubacivan neki sistem. Stavljan je na punjac da se napuni i ujutru kada je trebalo da ga skinem nije hteo da se ukljuci ekran. Telefon ne reaguje na dugme za paljenje i nema slike na ekranu ali kada se nakaci na usb racunar trazi drajvere za njega ali ne moze da ga prepozna.
-
- Novajlija
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
mirosslav90, našla sam neko uputstvo na YOuTube... http://www.youtube.com/watch?v=nAFA_pFVOdM
Možda ti pomogne...
Možda ti pomogne...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Pozz svima...Od skoro sam i ja vlasnik bele Xperie Arc S.Za sada sam zadovoljan.
Imam jednu dilemu.Procitao sam kompletno temu,i uglavnom,svi pisete da smem da inst ovaj novi update 4.0.2 a kada sam pre neki dan isao do mt:s instalatera,decko u servisu mi je rekao da nikako ne update-ujem,jer ce telefon da baguje.Sad mi je malo nejasno,i nelogicno,pa bih zeleo vasu konacnu preporuku. 

xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
izgleda se zaista baguju ovi telefoni. pre neki dan se experia ray zaglavila u telenor radnji, posle su ga sklonili. bilo je i na stranim forumima price da experia s takodje zaglavi bas kao u gornjem opisu, daje neke znake zivota, ali ne moze da se pojavi i sam operativni sistem. steta ako je to masovnija pojava.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
imam običa narc i uradio taj update i ništa mi ne baguje.i baš ga sada više mučim.jedino se ponaša malo čudno kada instaliram blackmart onda počinje da troikira pa mi je potrebno da uradim deinstall i ugasm mob.posle paljenja radi kao nov.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
OK,hvala ti,imacu to u vidu...I jos jedna stvar,tel mi radi sporije kada inst avg... Obrisao sam ga,i sve je bilo kako treba. Moze li neko,ko koristi ovaj antivirus da mi kaze sta treba da ukljucim a sta da iskljucim u podesavanjima avg-a.Verovatno je tu neki problem. 

xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1