ne znam ja sta ti je ovo? mislim, znam u teoriji ali nisam nikad video niti cuo da idu u pakovanju... sve ostalo sam dobio...
koji je princip rada NFC?
Jedno pitanje ako smem postaviti vezano za ovaj model. Raspitivao se o cenama i vrlo sam zbunjen onome sto sam otkrio. Nalazio sam na prodavnice gde razlika u ceni ide i do 200E ! ! ! S obzirom na vec vrlo visoku pocetnu cenu modela, dvoumim se da to nije neka prevara imajuci u vidu najvecu cenu. Mozete li mi reci nesto vise o tome? Unapred zahvalan.
Bellerophon nema tu mnogo velike misterije.ovi u prodavnici daju račun i garanciju koja bi trebalo da važi ovi po oglasima ne daju račun ali daju garanciju koja verovatno ne važi.
ja sam npr uzeo dati model od čoveka koji mi nije dao račun ali je mob iz comtradea sa njihom garancijom...
razlika u ceni se stvara jer su neki telefoni zvanicno usli u srbiju pa su im i nabavne cene vece, dobija se fiskalni racun itd a ovi drugi, na ''crno'', nisu usli zvanicno i dobija se garancija prodavca najcesce od 12 meseci ali ne i fiskalni... pouzdano znam da vecina radnji, zvanicnih prodavaca u trznim centrima, telefone nabavlja isto tako na crno kao i mali prodavci a prodaju ih po ''zvanicnim'' cenama... i naravno, udradjuju se i po 300 eur...
naravno, pakovanja su ista i kvalitet aparata ne zavisi od toga kako su nabavljeni...
Da li ima neko beli duze vremena ? da li se prlja? cuo sam na forumima da se beli one x jako brzo isprlja postane zut ... Jelly bean se ocekuje za ovaj model negde Q2-Q3 sledece godine... nenormalno kasne google ce izbaciti 5.0 verziju do tad
Ne znam jesi li meni odgovorio ili hynicu. Nebitno. Bandicot je napisao da su za sve modele najavili pa sam mislio da je neka novija vest. Ipak nisu za sve, U i Sola nisu pominjani, rano sam se poradovao.
Došao sam u posed jednog XS sa ICS 4.0.4. verzijom androida. Moji utisak je da je kvalitet izrade mnogo bolji nego kod Arc-a, mada je telefon deblji i veći, ali je prijatniji na dodir i veličinom trenutno spada u prosečne telefone, zbog oblika(kontra Arc) dobro leži u ruci.
Ekran je dosta bolji, oštriji, uglovi gledanja su bolji nego kod prethodnika, ali ne mogu da se porede sa SAAMOLED ekranom, kao i po intenzitetu crne boje. Radi dosta sporije od Nexusa sa JB, ali u svakodnevnom radu se to baš i ne primećuje mnogo.
Lično iako volim SE/SONY uređaje i njihov dizajn, ne bih menjao Nexusa za XS, ali mislim da su im telefoni sve bolji, tako da se nadam da su T,TX i V još bolji od ovog, a posle možda dođe i neki Xperia Nexus, ko zna.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.