Naravno da ste u pravu, ne mozes od Juga napraviti mecku ali imam stav da iz svega treba izvuci maksimum (sebe, situacije, stvari koje koristis...), i sto ne bih znatno unapredio telefon jednostavnim menjanjem roma? Prvi put mi je telefon usporio sa Sonijevim sendvicem, isao sam na Google search widget i zalagovao je kod kucanja...nakon toga, sve ok...probao sam Temple run, sve je radilo kako treba...video sam na drugom forumu kako se mnogi zale na C.10 verziju ali mnogi je i hvale...izgleda da sam imao srece...mislim da cu pre prodati ovaj telefoncic nego staviti neki AOSP rom jer mi fali malo ekrana

Da je za nijansu veca dijagonala...e da, dva "problema":
1) Imam jedan kontakt kao precicu na desktopu. Ume da zalaguje kad udjem na poruke direktno preko tog kontakta (ako ste me razumeli)...nekad mu treba i do 5 sekundi...dobro, imam oko 1000 poruka (devojka

). Kada udjem u njene poruke preko menija (tj. preko Messaging aplikacije), sve je ok.
2) MX Plejer sa HW decoderom izrecka ponekad video na vertikalne linijice, nije strasno ali kad primetis nervira. SW decoder radi odlicno.
Evo i sta koristim:
E da, objasnjenje za JoJos fashion - devojka igra ponekad, ja ne