Imam ja jedan link sa svim "tajnim kodovima" za k750i a i za ostale SE telefone ali ne znam da li smem da ga stavim ovde, tako da ako nekome treba nek mi poslaje PM pa cu da mu dam.
POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
je li ovo onaj kod da se provjeri je li telefon zakljucan na neku mrezu???
a sto se tice ovih kodova nisu oni nikakvi tajni kodovi i mogu se naci na mnogo sajtova ali trenutno ne mogu ni jednog da se sjetim a cesto se desi da naletim na sajt sa tim kodovima ali nikad mi ne padne na pamet da ga sacuvam a znaju nekad zatrebat.
je li ovo onaj kod da se provjeri je li telefon zakljucan na neku mrezu???
a sto se tice ovih kodova nisu oni nikakvi tajni kodovi i mogu se naci na mnogo sajtova ali trenutno ne mogu ni jednog da se sjetim a cesto se desi da naletim na sajt sa tim kodovima ali nikad mi ne padne na pamet da ga sacuvam a znaju nekad zatrebat.
kako se unose ti kodovi i gdje?? ima li jos tih takozvanih sifara?
nikao, kod se unosi u stand by-u...dok si na osnovnom prikazu ekrana, a ove strelice predstavljaju smer u kome treba da cimneš džojstik...dok znak * treba da ukucaš na tastaturi...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
nikao, ne mozes da vidis da li je dekodiran(a to nema nikakvu stetu tvom telefonu-to znaci da je telefon otkljucan da radi na nasim mrezama i da moze da radi na njima tj. da koristi mts ili mobi 63 mrezu) ali mozes da vidis da li je zakljucan na neku mrezu(onda trebas da ga dekodiras),koliko je radio telefon(mada ovo moze da se ponisti i u ovom tajnom meniju) itd. mozes da odradis test telefona ako kupujes polovan da istestiras displej,vibraciju,mikrofon itd.
Dario (asdf) napisao:Imam ja jedan link sa svim "tajnim kodovima" za k750i a i za ostale SE telefone ali ne znam da li smem da ga stavim ovde, tako da ako nekome treba nek mi poslaje PM pa cu da mu dam.
POz
Ako mozes posalji taj link na xxxxmanijakxxxx@yahoo.com. Molim te hitno je jer danasidem da kupim SE k750 pa bih da ga proverim u radnji.
Hvala ti unapred.
p.s.:Ostavi samo ovde trag ako mi to posaljes.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.