Svidja mi se tel,ali podeljenog sam misljenja u vezi tog ekrana.Nekako mi u oba slucaja boje deluju isprane,mada dok ne vidim uzivo ne mogu da tvrdim.
Zato cekam ovog zverkana http://www.dodaj.rs/?40/Gh/1xCGiuXn/untitled.jpg
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Koliko god bio bolji po specifikacijama G PRO, toliko je losije uradjen i ruzniji od XZ. Sto se tice procesora, ni ovaj na XZ ne moze da se iskoristi ni blizu, tako da po meni to i nije neka velika prednost. Ekran jeste bolji. Osim ekrana, jedina prednost po meni je cena.
luca, ja sam prosle nedelju u uscu malo isprobavao Z.
ekran je kao ispran, a crna je siva.
toliko je mocno delovao na slikama i reklamama , ali uzivo je izostao wow efekat.
ajde nek skine neko ovu app koju je postavio neko od korisnika pa kad ode u usce ili delta city instalira je na kvarno na izlozeni model i da tako preveravamo koji je gde ekran
moj predlog sledeći okup u ušću i počasni članovi da budu sa Z i da cela džumlea udje u telenor/vip i lepo da testira...
a drugi deo počasnih članova će biti oni koji će postavljati pitanja koji promoteri i radnici datih operatera neće shvatiti.
prema tome svi će biti počasni članovi a kao rezultat videćemno koji je ekran bolji.
i onda nastupa subjektivnos i svadja oko istog.
luca napisao:najveci problem je u tome sto ne znamo koji je u stvari ekran bolji - sharp ili JDC
Posle svega što se na ovoj temi moglo pročitati, čini se da to i nije toliko važno. O tome
će izgleda odlučivati lični kriterijumi. Dok nekima i ovaj lošiji ekran izgleda odlično, drugi
nisu zadovoljni ni sa onim navodno boljim, tako da ne vredi oko toga više trošiti reči.
Izgleda kao da svako izvlači zaključke u odnosu na telefon koji već poseduje, pa su
mišljenja o kvalitetu ekrana tako šarenolika.
OK, odlucio sam da kupim telefon, pa sta bude bude. Ako uzmem preko oglasa, od nekog ko je uzeo preko operatera, dobicu 2 god garanciju, ali kako da je iskoristim kada je telefon preprodat? Trazio sam odgovore na par tema ali do njega nisam dosao. Neki trazi ugovor, neki ne trazi, neki ovo neki ono. Za sad mi je rizicno da uzmem na taj nacin, jer planiram da ga potopim u vodu cim ga uzmem, i sta ako stvari krenu po zlu?
Neka me samo neko ispravi ako gresim:
Najbitnija stvar kod toga je da uzmes fiskalni racun i svu onu papirologiju sto sleduje uz telefon kada se kupuje.I naravno sa fiskalnim racunom i sa garancijom samo odes u poslovnicu gde je uzet telefon(mada mozes i u neku drugu) i tamo hvatas za "gusu" ako ti nesto ne radi..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.