IrDA i K700

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
oljazr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2006. 00:42

IrDA i K700

Post od oljazr »

:unsure: Da li neko ima problema sa slanjem fajlova sa kompjutera na k700 preko USB SIR adaptera.Ja licno mogu da posaljem sa telefona na komp sta hocu,ali obrnuto ne mogu ni 500 kb.Smanjivanje brzine i novi drajveri ne piju vodu.
Sale Zrenjanin

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

irda jako sporo radi i jedna je od najgorih bezicnih konekcija...sto nisi dodao jos 300 dindzi i uzeo bluetooth adapter sa kojim bi pevao dok prebacujes sve zivo na fonu bez obzira na velicinu fajla i obrnuto :wink:
pozdrav
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

oljazr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2006. 00:42

Post od oljazr »

E pa nisam znao da je to bas takva zajebancija.A inace je Irda privremeno resenje dok mi ne stigne Bluetooth PCI adapter.
Sale Zrenjanin

Player
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 27. Jan 2006. 03:37

Post od Player »

IR konekcija PC i K700 je stvarno katastrofa, reda velicine 1kb/s :smutny: zaista je smor prebaciti recimo par mp3 pesama...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

jao playeru pa to je ubistvo prebaciti mp3 celu pesmicu u fontel tipa 1s-1kb putem ir'a!!!to mu dodje par sati !!! :o ne si je ja cimao time ni da mi neko plati...uzmi ti lepo bt adapter :wink:
pozdrav
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

moj drug je takodje pokusavao da prebaci preko irda pjesmu na k700 , na kraju prebacio na moju 6230 (dok sam imao) pa preko bt na svoj k700 . preko irda treba vijecnost da se nesto prebaci.najbolje rijesenje je bt

Vtec
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 21. Sep 2005. 08:30
Kontakt:

Post od Vtec »

Ja sam skoro na drugarovom kompu prebacivao neke stvari sa IC-a i mogu vam reci da sam se odushevio kako lepo ide.Nije ni blizu BT-u,ali nije ni toliko losh kao sto ga pljuju.Mozda je i model/marka IC-a u pitanju...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nije to isto!Moj burazer i ja prebacujemo jedan drugom podatke sa laptopova preko IR ali je to fast IR port koji teoretski (bar tako pise) salje 4MB a to je brze i od BT v2 (teoretski 2,1MB) i stvarno brzo ide,celu mp3 pesmu posalje za 15-20 sekundi!
Pozdrav 8)

Odgovori