SE k500i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Micko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 10. Jan 2006. 20:29

SE k500i

Post od Micko »

Kako sa kompa na telefon SE k500i da prebacim mp3 i koji program za to mi je potreban?Ljudi poooooomagajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

pa ako imas bt i xp nije ti potreban ni jedan, jer xp automatski prepoznaje bt stick i instalira ga na foru " found new hardwear" , prebacivanje je lagano vidjeti ces , ako sta zafali javi..... :D :D
rocK for ever

Micko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Micko »

A koji mi je potreban program da prebacujem?I kad prikljucim usb za komp ne pojavljuje mi se nista? :( :( :( :( :( :( :( :(

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

pa d li imas windows xp? ako da, on bi trebao da automatski prepozna bt stick i da ga instalira , tako da ti ne treba program.....
rocK for ever

woody
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 08. Feb 2006. 18:34

Post od woody »

Hmmm...ako pod bt podrazumijevas bluetooth...nece ici, jer k500 nema bluetooth.
Najbolja varijanta za k500 je IC usb kabal i ustekas ga u komp i samo laganini prebacujes, cim ukljucis ic na telefonu i prineses ic-u koji ti ide u komp, on ti odmah prepoznaje telefon i onda samo saljes kao da su dva telefona u pitanju.Kada saljes s kompjutera samo desni klik na ono sto hoces da posaljes i odaberes poslati na computer nearby ili tako nesto i to je to. :wink:

Micko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Micko »

Hvala za pomoc svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
A koliko otprilike kosta IC???????????

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Bolje potrazi kabal,IR je najsporije i najlosije"prevozno sredstvo"za podatke a kosta nekih 15-ak evra dok kabal mozes naci za 10-ak i bice mnogo brzi!
Pozdrav 8)

Odgovori