Maska za f500i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
milannik
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 12:10

Maska za f500i

Post od milannik »

Poz, nov sam ovde, i vec imam neka pitanja,
Dakle, imam SE F500i i prezadovaljan sam, samo mi je maskica kompletno izgrebana.
Interesuje me da li je komplikovana zamena maskice, da li moze da se nabavi maska u crnoj boji, i da li pasuju maske sa K500i.
Hvala.

milannik
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od milannik »

Kakvog je kvaliteta ta kineska? I sta je po vama lepse maska sa F ili sa K?? I koliko je zeznuto promeniti masku?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ma isto ti je K500 i F500 samo sto se neko u,cini mi se T-Mobile,setio da naruci K500 al da ispadnu face oni mu promene ime i naravno da ce da pasuje!
I sto pitas nas sta je lepse,jel hoces nekom od nas posle da poklonis telefon pa hoces da nam se svidi? :wink:
Pozdrav 8)

milannik
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od milannik »

@Lomnica_city, otkud znas, mozda i hocu

Gledam nesto ovaj telefon, pa se pitam pri zameni maske ovaj centralni (plavi) deo se ne menja?
Nego, ovo mi izgleda kao primamljiva ideja:
Slika
N6630

skobo
Banned
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 15:51

Post od skobo »

Ovi sto su ti rekli da je maska ista slagali su te..................jedino resenje ti je da kupis masku za K500 i tastaturu zaK500 i onda promenis jer maska za F500 i ne postoji ni u jednoj drugoj boji osim te sto imas a i tesko da ces naci masku za taj telefon...................... :lol: :P

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

A po cemu sam ga slagao pametnjakovicu?Ja sam rekao da su F500 i K500 jedno te isto i da ce naravno maske da pasuju ako su vec identicni telefoni (kao K750 i D750) pa izvoli objasni po cemu sam ja to lazov kad vec ozivljavas 4 meseca staru temu zbog toga?
Pozdrav 8)

Odgovori