Sony Ericsson Z520i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Sony Ericsson Z520i
Shta mislite o ovom telefonu?? Stvarno mi treba vashe struchno mishljenje!!Moja devojka hocje da kupi ovaj telefon i treba mi pomocj (tj njoj)...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- mihajlovic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39
Pa realno za nesto jaci novac mozesh da uzmesh mnogo bolji telefon...
Mada milsim da je pravi zenski telefon i da izgled ..osvaja,ima dobru autonomiju ..mozda su jedine mane display i camera,koji su nesto losijeg kvaliteta...
Mada milsim da je pravi zenski telefon i da izgled ..osvaja,ima dobru autonomiju ..mozda su jedine mane display i camera,koji su nesto losijeg kvaliteta...
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
e hvala ljudi, bili ste od veeeeelike pomocji!! ali, i dalje odgovarajte, jer josh nije odlucheno 
p.s. i vama moderatorima hvala puuuuno shto niste obrisali ili zakljuchali ovu temu!!!

p.s. i vama moderatorima hvala puuuuno shto niste obrisali ili zakljuchali ovu temu!!!

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 10. Mar 2006. 12:54
tek sam kupila ovaj tel i cini mi se da nesto nije sasvim u redu... naime, zvono (bilo koje da izaberem) se cuje normalno kada me neko zove, ali se ne cuje ni jedno, uopste, niti se vide klipovi kada pokusam da ih pregledam... STA JE TO?? ZNA LI NEKO?
i konstantno cuje neko zujanje, sustanje, cak ponekad i cudno "krkljanje", a da mu pritom nista ne radim...
MOLIM ZA ODGOVOR, STO PRE...UNAPRED HVALA! 

pala s marsa!!!