Kao sto sam i rekao treba mi neki 2D java Chess za SE (k700i i kasnije za k750i) telefone. Recite mi ako znate link odakle mogu da skinem ili ako vec imate posaljite mi mail-om (daryom@gmail.com).
P.S. Ako je zabranjeno kacenje linkova na forumu, posaljite mi PM (private message).
POz i hvala unapred. Dario
Java Chess for SE phones.
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Zar niko ne zna ?
Posaljite mi bar na PM neki link ga drugom forumu (gde bih mogao da dobijem odgovor) ili mi pomozite na neki nacin.
POz Dario

POz Dario
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
@dan555: Pa to, nego taj chess koji si mi ti dao je predvidjen za manje display-eve tj vidi se jako malo na ekranu i ne valja. NAJBOLJI SAH EVER JE "ChessGenius" ali to je za *.sis za symbian
. Inace takav slicni trazim (da se lepo vidi, bilo bi dobro da ima opciju full screen, kada se stavi na hard da te namuci gadno da ga pobedish ...itd). Sve to ima ChessGenius ali nije java 
Trazio sam po netu i nasao sam nekoliko, ali ni jedan ne valja
. Nisam nasao ni jedan normalan, samo ove po 80kb-a sto ih prave za 5minuta, ni jedan ozbiljan.
Ostali? Zar je niko od vas sa ne-symbian telefonima ne igra sah ???

Trazio sam po netu i nasao sam nekoliko, ali ni jedan ne valja

Ostali? Zar je niko od vas sa ne-symbian telefonima ne igra sah ???
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Zar ti nisi kupio 6630,zasto juris Java Chess?Neznam dal bi mogao negde da nadjes onaj Java Chess koji je Samsung ubacivao u E715,ono je mnogo dobar i jako lep sah ali neznam kako da se nadje jer se ne secam kako se zove,moja devojka ga je imala na telefonu ali to je bilo pre skoro 2 godine a ni ona se ne seca jer ga nije igrala!
Pozdrav
Pozdrav

@lomnica@city: Recimo da imam rodjenog brata koji ce da qpi k700 
@topic: Nasao sam: http://www.grailmaster.com/misc/chess/c ... phones.htm
Ako tu necu uspeti da nadjem sto mi treba onda necu nigde. Inace skontao sam da java chess za mobilni nece nikada biti kao ChessGenius za symbian telefone
.
Ako nekome josh treba chess za mobilni, tu moze sve da nadje.... Poz

@topic: Nasao sam: http://www.grailmaster.com/misc/chess/c ... phones.htm
Ako tu necu uspeti da nadjem sto mi treba onda necu nigde. Inace skontao sam da java chess za mobilni nece nikada biti kao ChessGenius za symbian telefone

Ako nekome josh treba chess za mobilni, tu moze sve da nadje.... Poz

Ja sam skinuo ChessMaster.jar pomocu mobilnog (wap) sa "http://new.wap2.ru/games/se/index3.php?dir=k700#Games" i mogu priznati nije los. (Sve igre su Dzabaka)