XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Jesu li ovo slike sa JB 4.3?
Nekako kao da se sa novim updateom kvalitet kamere na svim Sony telefonima izgubio u uslovima kada svetlost pada na socivo.
Ljudi razmisljam da sam XT i XV i uzmem Z1.Sta mislite o tome,da li se isplati zamena?Mislio sam da napravim ili kombinaciju u zameni ili da prvo prodam oba pa da kupim za kes.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pa to sam i ja mislio,cena im pada.Ovi likovi sa kp sto rade zamene su malo nerealni,vise mi se isplati da ih prodam za kes pa dodam,ali videcu jos.
Nervira me malo ta kamera na Z1,nisu mu fotke bas idealne.
Sale_M, ne znam da li si uživo video Z1? Mnogo je veliki okvir, odnosno mnogo je veliki telefon za ekran od 5 inča. A i ekran nije sjajan. Još ako je i kamera loša mislim da se definitivno ne isplati. Ja bih pre sačekao i uzeo Z2, a do tada možda nešto od ovog što ti je Baraba predložio.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Pa z1 compact je mozda najboljo izbor.iphone ne bi uzimao iz vise razloga.
Mozda ali velicina ekrana,cena i sinronizacija fajlova preko itunes me odbijaju.
iTunes moraš da imaš zbog drajvera i restore, a koristiš iTools - ne može biti prostije sa njim. Kapiram da je onda cena još ostala jer 5/5s nisu mali ekrani, da kažemo taman za manipulaciju jednom rukom.
Z2 će biti jako skup (opravdano). Z1 treba pronaći sa dobrim displejom, pošto ima više tipova displeja, a neki imaju problem sa uglovima gledanja. Ovi od operatera bi trebalo da su dobri.
sony-jevi aparati imaju dve vrste displeja ali su i za razlicita trzista.
kod nas dolazi samo jedna vrsta ekrana i to je taj bolji...
bar je do sada tako bilo...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.