Sony Xperia T
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Sony Xperia T
Bandicoot, jesi updateovao na zadnju verziju 205 je zadnji broj ili imas neku drugu verziju?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
Zao mi da vracam na prethodnu verziju zbog slika,kamere koje su sad odlicne,al evo baterija napunjena 100 posto i za 45 minuta i 30 minuta upaljenog ekrana pala na 93 posto,cini mi se da je prebrzo. 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Sale, samo da znas i da meni na note 2 za isto vreme bude isti procenat baterije ili eventualno 95%, a rekord mi je 9h upalje og ekrana
Note IV N9100 dual
-
Nesto nisam zadovoljan,sad je na bat 1 sat i 58 minuta i pala je bat na 87 posto,ekran upaljen 48 minuta.
Sale ja zaista ne znam kako ti izvlacis te vrednosti ali ja iznad 4 sata sa osvetljenjem na oko 60% ne mogu(i to kad ne koristim kameru ili se ne igram sa telefonom - ne mislim na igrice nego onako cackanje i sl) ili oko 3 sata sa osvetljenjem oko 80%. U sustini baterija traje od izutra od navece i onda pravac punjac.
I bio bih ja zadovoljan i sa ta tri sata da moja sestra nema LG koji izgura dva dana sa ekranom od 5 sati i to na osvetljenju 80%. Ili kad vidim Samsung 3 koji izgura uvek oko 5 sati ekrana i to na max osvetljenju, a oba telefona imaju zahtevniji hardver.
Za ostalo zaista nemam zamerke za Sony, koji je ovaj zadnji update odradio zaista neocekivano dobro i cak presisao Samsung na tom polju.
I da, probajte da dodate one aplikacije za kameru sto ima Xperia Z2, zaista su korisne i zanimljive. Timeshift burst, Motion Shot, Beckground defocus zaista cine kamericu nekako zanimljivim, a lica ljudi kada vide slike uradjene preko Motiongraoha su zaista zanimljiva. Svi u nekom soku sa pitanjem, A moze li to moj telefon? hehe
I bio bih ja zadovoljan i sa ta tri sata da moja sestra nema LG koji izgura dva dana sa ekranom od 5 sati i to na osvetljenju 80%. Ili kad vidim Samsung 3 koji izgura uvek oko 5 sati ekrana i to na max osvetljenju, a oba telefona imaju zahtevniji hardver.
Za ostalo zaista nemam zamerke za Sony, koji je ovaj zadnji update odradio zaista neocekivano dobro i cak presisao Samsung na tom polju.
I da, probajte da dodate one aplikacije za kameru sto ima Xperia Z2, zaista su korisne i zanimljive. Timeshift burst, Motion Shot, Beckground defocus zaista cine kamericu nekako zanimljivim, a lica ljudi kada vide slike uradjene preko Motiongraoha su zaista zanimljiva. Svi u nekom soku sa pitanjem, A moze li to moj telefon? hehe
Napuniš ga uveče i preko noći ne koristiš i već si u plusu cca 8 sati 

Razmisljam o kupovini ovog modela, kao veliki ljubitelj Sony telefona. Kakvi su vasi utisci?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 05. Nov 2013. 06:02
- :: Sony Xperia T
- :: Sony Ericsson k680i
Jel vam se desavalo da kad stavite telefon na punjac da se on ugasi? Meni se desilo vec par puta, stavim ga uvece na punjac a ujutru se probudim pre alarma, da bacim pogled koliko sati, on ugasen, upalim ga baterija napunjena na 100%. Imam telefon vec nekih 8 meseci i do sada se to nije desavalo, samo na ovoj novoj verziji 199. Mislim da baterija ubedljivo najduze traje na ovoj 199 verziji u odnosu na prethodne. I jos jedno pitanje, koja podesavanja za kameru korisite?
Milan001i, Koliko sam procitao na raznim forumima, to je poznat bug u poslednjoj verziji, gasi se samo pri punjenju kada je alarm ukljucen.
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Milan001i, Ako stavis telefon na punjac sa ukljucenim alarmom, ugasice se, to je neki bag sa najnovijom verzijom softvera.
Milane instaliraj Safe Charge https://play.google.com/store/apps/deta ... eliminator
EFC prelistaj temu i vidjećeš utiske. Uglavnom su pozitivni. Ja sam lično zadovoljan iako sam imao neke pehove s njim.
EFC prelistaj temu i vidjećeš utiske. Uglavnom su pozitivni. Ja sam lično zadovoljan iako sam imao neke pehove s njim.
EFC, telefon je ok. Sto kaze nidzo80, utisci su uglavnom pozitivni iako nije bez mana. Ono sto bih ja izdvojio su preslaba baterija i solidan ekran (ni primac ovim danasnjim izdanjima telefona). A do koliko novca (ako nije tajna) planiras da izdvojis za tu ljubav prema Sony_ju?
Milan001i, Bandicoot, Bas sam sinoc probao sa upaljenim alarmom da punim telefon i ujutru me probudio alarm, baterija napunjena 100%. Doduse kod mene je verzija .205 ali ona Generic IT James Bond.
Sto se tice kamere, nabacio sam joj sve moguce dodatke koje je Sony predvideo za Z2. Takodje kameru sam updatovao na verziju 1.0.23 i mnogo bolje fokusira (brze) i kvalitetnije su fotkice nocu. Takodje rekao sam vec za onaj dodatak koji se integrise u kamericu i pomocu koga mozes zaista dobro popraviti lose odradjene slike u samo jednom do dva tri klika. A sto se tice podesavanja, ja nista ne prepustam njemu da odradi automatski, zaista se cesto igram sa kamerom i sa njenim podesavanjima, pa tako nekad dobijem dobre fotkice nekad zabrljam totalno.
Milan001i, Bandicoot, Bas sam sinoc probao sa upaljenim alarmom da punim telefon i ujutru me probudio alarm, baterija napunjena 100%. Doduse kod mene je verzija .205 ali ona Generic IT James Bond.
Sto se tice kamere, nabacio sam joj sve moguce dodatke koje je Sony predvideo za Z2. Takodje kameru sam updatovao na verziju 1.0.23 i mnogo bolje fokusira (brze) i kvalitetnije su fotkice nocu. Takodje rekao sam vec za onaj dodatak koji se integrise u kamericu i pomocu koga mozes zaista dobro popraviti lose odradjene slike u samo jednom do dva tri klika. A sto se tice podesavanja, ja nista ne prepustam njemu da odradi automatski, zaista se cesto igram sa kamerom i sa njenim podesavanjima, pa tako nekad dobijem dobre fotkice nekad zabrljam totalno.
Hvala na odgovorima.
NakaR, Nije tajna nikakva, mogu da izdvojim do nekih 300e, mada mislim da nema potrebe, jer nisam preterano zahtevan korisnik.
Ne znam za vas, ali ja sam prosto odusevljen dizajnom ovog telefona.
NakaR, Nije tajna nikakva, mogu da izdvojim do nekih 300e, mada mislim da nema potrebe, jer nisam preterano zahtevan korisnik.
Ne znam za vas, ali ja sam prosto odusevljen dizajnom ovog telefona.

-
Dizajn jeste extra i telefon je dobar,ali za 300 evra imas Xperiu ZR koji je bolji telefon,sa quad procesorom i 2 gb rama i isto ima odlicnu kameru.
Kod mene je verzija .199 i ne dešava mi se da se ugasi kad ga punim do 100%, a alarm upaljen. Tako punim svako veče i ne dešava se. Imam alarm podešen za svaki dan.
EFC, da li bi kupovao nov ili polovan?

EFC, da li bi kupovao nov ili polovan?
ZR jeste bolji ali mislim da ce i T zadovoljiti moje potrebe.
vla-do, Iskljucivo nov.
vla-do, Iskljucivo nov.
EFC, Pa realno sve iznad 180 eura za ovaj tel (nov) je previse... Za 300 evrica sad mozes da nadjes i Z1 Compact (doduse polovan) koji je azdaha za Xperiu T. A iskreno ne bi pogresio ni sa LG G2.
Pa znam, tako sam i gledao, ima po oglasima da se nadje nov za 180-190 eura, sto je po meni ok. Opet kazem nisam nesto zahtevan korisnik, tako da mislim da nemam potrebe da idem na nesto jace.
A sta ti je konkretno najbitnije kod telefona? Kamera, baterija, ekran, dizajn, sve ili nesto sasvim drugo?