A SE su mi bili skoro svi dosadasnji telefoni...Na Nokiu sam presla zbog symbiana...
K700, iskustva vlasnika?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
DraganStojkovic, profili postoje, ali su manje funkcionalni nego na Nokia telefonima...
Sto se tice mana...Ja stvarno nisam imala ni jednu zamerku na fon...Baterija je dosta jaka...A i slike i video klipovi...iako ima samo 0.3 mpx mogu biti od neke koristi...Snimke sa K700 i sad gledam i koristim na N6680...
A SE su mi bili skoro svi dosadasnji telefoni...Na Nokiu sam presla zbog symbiana...
ipak...SYMBIAN RULES... 
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Del Boy
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
dragane telefon je odlichan i takodje mislim da je best-buy u konkurenciji za oko 150e , medjutim za oko nekih 200e mogu se nacji i bolji telefon , ali sve u svemu telefon je odlichan i toplo preporucujemDraganStojkovic napisao:Pitanje: Hteo bih u narednih nekoliko dana da kupim ovaj telefon. Prvo me zanima vase misljenje da li je ovo best-buy tel za te pare oko 150-200e. Drugo, posto su svi telefoni kod nas skidani sa raznoraznih mreza, sa kojom mrezom imate najbolja iskustva i na sta treba obratiti paznju pri kupovini ovog aparata. Kako proveriti verziju softvera, firvera i ostale zackoljice. Molim za pomoc, ne bih da me neko prevari za sopstvene pare !
jerry,
podesavanje->upravljanje glasom->glasovno biranje->aktivirati
snimis svoj mili glas za ime iz imenika koje odaberes
Kada telefon miruje,pritisnes + ili dugme za kontrolu jacine zvuka i zadrzis dok na ekranu ne zatrazi da izgovoris ime .....
Telefon je za svaku pohvalu za 140e kolikon vidim da je nov na sajtu,svaka preporuka za kupovinu (odlican MP3 i Radio,40MB,kamera,video zapis,Bluerooth,IC port,bezicna kontrola racunara preko Bluetootha ... )
ninolina,
sto se tice firme SE mozda se predomislis ako probas P910 ili P990.
podesavanje->upravljanje glasom->glasovno biranje->aktivirati
snimis svoj mili glas za ime iz imenika koje odaberes
Kada telefon miruje,pritisnes + ili dugme za kontrolu jacine zvuka i zadrzis dok na ekranu ne zatrazi da izgovoris ime .....
Telefon je za svaku pohvalu za 140e kolikon vidim da je nov na sajtu,svaka preporuka za kupovinu (odlican MP3 i Radio,40MB,kamera,video zapis,Bluerooth,IC port,bezicna kontrola racunara preko Bluetootha ... )
ninolina,
sto se tice firme SE mozda se predomislis ako probas P910 ili P990.