k750i ili motorola v3i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
dachony
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 20:51
Kontakt:

k750i ili motorola v3i

Post od dachony »

Dvoumim se koji od ova dva modela da kupim...zanima me fotografija i da li k750i ima symbian ili ne,posto sam cuo da tel to ima... :roll:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

dachony, oba telefona koja si naveo, nisu symbian telefoni...I mislim da bi bolje bilo uzeti K750...što zbog fotografija, koje si naveo kao važan kriteruijum pri izboru , a i zbog autonomije baterije, itd... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

K750i nema symbian... :uhuh: A shto se tiche fotografija pogledaj po forumu nacicesh ih pa uporedi,ali SE pravi bolje slike...

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

k750i definitivno , bolja kamera , vise memorije , brzi bluetooth , bolja baterija ....
sve u svemu k750 je mnogo bolji telefon 8) :wink: :) :D :lol:

ledeni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Apr 2006. 11:42

Post od ledeni »

K750i mi se cini kao bolji izbor, ne znam kako se v3i pokazala na trzistu, ali v3 je meni samo stvarala glavobolju a i mnogim mojim prijateljima koji su koristili taj telefon!!!

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Definitivno k750i.Telefon pravi strava slike.Dobar mp3.Pre svega dokazao se na trzistu.Iiii mnogo je bolji od motorole v3i. 8) :lol:

Noni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 04. Apr 2006. 17:25

Post od Noni »

Ako ti je vazna kamera onda bez razmisljanja kupi k750 jer je mnogo bolji od v3i. Ja sam koristio jedno vreme v3, jedino sto lepo izgleda i ima dobar displej sve ostalo je bilo ocajno, a nema mnogo razlike u softveru izmedju v3 i v3i. 8) :) :D :lol:

Odgovori