Imam k700i vec nekih godinu dana. Moja najveca zamerka je ta sto ne mogu da namestim svoje melodije za prijem poruka (to sto nema mogucnost prosirenja memorijske kartice me ne pogadja toliko jer je za moj ukus 41MB sasvim dovoljno). Sad sto se tice dobrih/losih iskustava tice evo nekoliko:
prvo sam vec pomenuo,
drugo je to sto poklopac konektora (sa donje strane) jako brzo propadne,
i to bi bilo to. Moglo bi se reci da sam imao srecu pri kupovini.
Sad sto se dobrih iskustava to su:
prosecno trajanje baterije je 3,5-4 dana sto je po mom misljenju sasvim ok,
uz to da dodam da sam jednom slusao radio punih 8 (slovima: osam) sati i da mi je pojelo samo nesto vise od pola baterije. Naravno ekran mi radi na stednji baterije, te to svima preporucujem.
Dalje moj telefon ima T9 unos teksta na SRPSKOM!!! jeziku i radi fantasticno (dekdiran je negde iz instranstva!). Jedan od razloga sto ga ne bih prodao ni po koju cenu.
I na kraju za nas "primerene" studente imam jednu jako lepu vest. Radi se o programu TequilaCat Book Reader (potrazite na internetu) koji moze da tekst u .txt formatu pretvori u aplikaciju i omoguci citanje istog na telefonu. Mnogo jaka stvar!!!
Nabavio sam k700i pre neki dan i videcemo kako ce me sluziti. Presao sam sa nokije na k700i i interesuju me neke stvari u vezi podesavanja.
1.
Kod nokije sam imao mogucnost da kada ubacujem kontakt da odaberem tzv. Caller group ( friend,VIP , family..........) i da u profilima oznacim za koje grupe da mi zvoni a za koje ne ( jednostavno primi poziv ali ne zvoni dok je u nekom odredjenom profilu ). Da li ta mogucnost postoji na K700i i ako postoji kako do nje doci.
2.
Kod K700i postoji mogucnost da se iskljuci ton u slucaju da stigne poruka ali ne znam kako da iskljucim ton o isporucenoj SMS poruci. tj kako da delivery report-u iskljucim ton?
K700 odlican telefon...ali ovo pod 2. sigurno ne moze da se iskljuci taj ton, mozes samo da iskljucis izvestaje, ali verujem da ti to treba...tako da je bolje da se s tim pomiris...i ne moze ni ton tog izvestaja da se promeni...mozda su sa novijim softwer-om to ispravili...ali sumnjam...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.