Problem - Igrice na k700i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Problem - Igrice na k700i
Imam problem sa igricama, naime kad prebacim igricu za K700 sa kompjutera u folder other, telefon ne vidi to kao igricu, vec samo pise sent i more. Sta da radim?
cuj to , kada ja prebacim fajl odma mi ide u onaj folder za koji je namjenjen .... tako npr. mp3 automatski ide u sounds , a igre u games ..... nemoj nista podesavat gdje da ti ide , sam prebaci....a da li si se pitao da nije do igre? jer sve sto ne prepozna ( sto valjda ne moze otvorit ) stavlja u other...

rocK for ever
Evo i ja najzad da se umesam...
Devojka (pretpostavljam) verovatno koristi Sony Ericsson File Manager.
Kada se koriscenjem istog pristupi memoriji telefona dostupni su sledeci direktorijumi na telefonu:
pictures,videos,sounds,themes i other, dok applications i games nisu dostupni.
U tome lezi ceo problem. Ona je 'primorana' da presnimi fajlove u other dir. E sad na novijim telefonima moguce je instalirati igre i app iz tog direktorijuma ali na starim (kao sto je k700) nije.
Ovo sto kaze rock je jedno od resenja, ali to funkcionise ako se uspostavi wireless link i privremeno dobijes na desktopu racunara ikonicu tipa : "send files to another computer" ili tako nesto, a to se cesto ne desi, tj. postoji veza telefon-racunar ali te ikone nema.
Drugo resenje, koje je po meni i ono pravo je prvo procitas uputstvo za povezivanje SE telefona sa racunarom ovde.
Tu je lepo receno da je bolje koristiti FMA program za komunikaciju.
Kada ga budes instalirala samo koristi opciju 'upload' i on ce sam smestati fajlove u odgovarajuce direktorijume.
Devojka (pretpostavljam) verovatno koristi Sony Ericsson File Manager.
Kada se koriscenjem istog pristupi memoriji telefona dostupni su sledeci direktorijumi na telefonu:
pictures,videos,sounds,themes i other, dok applications i games nisu dostupni.
U tome lezi ceo problem. Ona je 'primorana' da presnimi fajlove u other dir. E sad na novijim telefonima moguce je instalirati igre i app iz tog direktorijuma ali na starim (kao sto je k700) nije.
Ovo sto kaze rock je jedno od resenja, ali to funkcionise ako se uspostavi wireless link i privremeno dobijes na desktopu racunara ikonicu tipa : "send files to another computer" ili tako nesto, a to se cesto ne desi, tj. postoji veza telefon-racunar ali te ikone nema.
Drugo resenje, koje je po meni i ono pravo je prvo procitas uputstvo za povezivanje SE telefona sa racunarom ovde.
Tu je lepo receno da je bolje koristiti FMA program za komunikaciju.
Kada ga budes instalirala samo koristi opciju 'upload' i on ce sam smestati fajlove u odgovarajuce direktorijume.
Pa kazem to tvoje je jedno resenje koje radi, ali meni se sa ir-om desavalo (i sad mi se desava) da veza savrseno funkcionise preko fma ili SE file manager-a ali ne mogu 'hardverski' da saljem sa kompa na telefon, uprosceno receno nema ikonice... Dobro si ga ti posavetovao ali sto je sigurno sigurno je... FMA
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82