Ma nije ni rutovan, ni nista slicno. Evo recimo nocas kad mi je bio u unutrasnjem dzepu, baterija do mene da se greje
 , skinuo mi nekih 15% baterije, ali opet desi mi se posle u radu kad ga koristim samo da skine odjednom 10%.
 , skinuo mi nekih 15% baterije, ali opet desi mi se posle u radu kad ga koristim samo da skine odjednom 10%. , skinuo mi nekih 15% baterije, ali opet desi mi se posle u radu kad ga koristim samo da skine odjednom 10%.
 , skinuo mi nekih 15% baterije, ali opet desi mi se posle u radu kad ga koristim samo da skine odjednom 10%.somi92 napisao:Pa pazi, ja sam isto kao odradio taj update kad je izasao, i nije mi se nista promenilo, tek kad sam uradio reset, onda su se malo promenile neke ikonice i tako to, bar kozmeticki sto sam primetio. Nego imam sad ja jedno pitanje, da li je moguce da mi se baterija od 22:00 sa 75% spusti na 5% u 03:00h samo zato sto je hladno napolju? Ove nedelje radim trecu i na otvorenom sam, pa me zanima sta mi to crpi bateriju tako nenormalno , a pritom mi je telefon u prednjem dzepu od jakne, znaci ne koristim ga ni 15 min za to vreme. Pritom proverio sam u power managment i nista cudno nema, sve isto kao i pre.

, ispao mi je milion puta, maltene ne vodim racuna o njemu, kao da kamen nosim u dzepu eto tako se ponasam, nikakva folija nikakav bumper i ostalo, cisto radi poredjenja drugaru je jednom ispao s3 i odma pukao ekran ) , posto nisam neki napredni korisnik ne mogu bas o tome da ti pisem detaljno, ali FB, whats up, viber ( dok sam ga imao ),blic itd, sve te neke svakodnevne aplikacije, sve radi glatko i bez  stucanja, pdf, word isto normalno, ali jednostavno ono sto ga ubija je baterija i to je glavni razlog sto ga ne preporucujem ni tebi niti bilo kome, osim ako niste bas mazohista
 , ispao mi je milion puta, maltene ne vodim racuna o njemu, kao da kamen nosim u dzepu eto tako se ponasam, nikakva folija nikakav bumper i ostalo, cisto radi poredjenja drugaru je jednom ispao s3 i odma pukao ekran ) , posto nisam neki napredni korisnik ne mogu bas o tome da ti pisem detaljno, ali FB, whats up, viber ( dok sam ga imao ),blic itd, sve te neke svakodnevne aplikacije, sve radi glatko i bez  stucanja, pdf, word isto normalno, ali jednostavno ono sto ga ubija je baterija i to je glavni razlog sto ga ne preporucujem ni tebi niti bilo kome, osim ako niste bas mazohista 
 nije valjda da je baterija toliko slaba
 nije valjda da je baterija toliko slaba