k700i/ mini Opera-vasa iskustva

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

To za manji display nema veze, važno je da se mogu otvoriti i www sajtovi na non-symbian telefonima zato što nekome to treba ali samo zbog te mogućnosti neće da kupuje Symbian telefon. Sigurno je da ima još gomila Java aplikacija za non-Symbian telefone. Sa Mini Operom sam oduševljen.
Ghost

jerry
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 20. Sep 2005. 12:18

Post od jerry »

Sad radi , trebao sam samo da podesim setings za javu na MTS-GPRS !Inače , imam SE k700 ! 8)

Super je Opera !!

banelaki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 02. Jun 2006. 14:06

Post od banelaki »

Na Operinom sajtu imate Operu za mobilne po modelima telefona. Verovatno ima neke veze. Skinite naj noviju verziju i odusevicete se . Udjite u settings. Vredi.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Mini Opera- toliko mocna, da ja i dalje surfujem. Narucite, program je besplatan :) Ova najnovija verzija za javu omogucava download tako da je sada browser kompletan i mnogo bolji od defaulta koji ide uz telefon.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nevidljivi »

Lobachewsky, da li je najnovija verzija Mini Opere 2.0 ili neka još novija, ja sam skinuo 2.0 i radi mi savršeno.
Ghost

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ja imam 2.0.3920, skinuo sam je pocetkom maja i super radi... Najbolje je to sto je omogucen i download, promena skinova, a i ima jos neke dobre stvari...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

aj neka mi neko pomogne imam problema sa operomi svim aplikacijama kojima treba gprs(internet) kad pokrenem aplikaciju ona me pita da li hocu da pustim aplikaciju na internet ja kazem da i ono stoji uopste nece da aktivira gprs.Ja sam onda probavao da napravim novi profil sa istim podesavanjima ali samo za aplikacije(za javu) ali imao sam isti problem nekad je radilo nekad ne.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

zorancd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 18:53

Post od zorancd »

ma extra je operica 2.0 samo lepo podestie u JAVA da kaci preko MTS - GPRS i sve ce biti superrrrrrrrrrrrrrr

igopirko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Jun 2006. 21:52
Kontakt:

Post od igopirko »

opera je extra surfer za net!pogotowo nowa werzija 2.0!!! :D !!!mislim da nema boljeg!!! :wink: :wink:

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nevidljivi »

Strava je, mogu da pogledam i stanje na tekućem računu. Jedino mi nije jasno što kada uđem na Yahoo mail ne mogu da pošaljem mail preko Yahoo-a sa moba.
Ghost

Odgovori