W800i - Kako ugasit osvjetljenje u razgovoru

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
tmedurec
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2006. 13:02

W800i - Kako ugasit osvjetljenje u razgovoru

Post od tmedurec »

Pozdrav svima!

ImamD750i s softwerom od W800i.

Ovo je odlican telefon,ali ima jednu manu koja me zivcira uzasno i vjerovatno cu ga prodati ukoliko ne uspijem saznati kako rijesiti ovaj problem.

Svaki put kad se razgovaram na telefon na pocetku razgovora je normalno osvjetljenje i nakon 20 sekundi razgovora osvjetljenje se smanjuje za 50 % od onog pocetnog te tako ostaje cijelo vrijeme do kraja razgovora.

Pokusam sam na sve nacine potpuno ugasit osvjetljenje u razgovoru,ali nisam uspio.
Ovo osvjetljenje utjece i na bateriju tijekom razgovora pa mi tako nije uspijela izdrzat vise od 4-5 sati razgovora,a pogotovo ne tvornicki navedenih do 9 sati.
Vjerovatno bi baterija izdrzala 9 sati razgovora kad bi se to osvjetljenje potpuno ugasilo jer ono dosta utjece na bateriju.

Nadam se da ce ovu temu procitati netko tko se super razumije u ove telefone i da ce mi pomoci te naci rijesenje ovaj problem.

Hvala unaprijed! :)

tmedurec
Novajlija
Novajlija

Post od tmedurec »

Ljudi dal je moguce da se nitko ne kuzi u ovo moje pitanje gore?
Dajte pomozite mi, ovo me jako zanima i nadam se da ce ovo procitati netko tko je
pravi maestro po pitanju Sony Ericsson telefona.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

mozda je bas sw od w800 i razlog tvog problema inace ne verujem da postoji opcija za iskljucenje display'a u bilo kom slucaju razgovora ili... :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

ma ne postoji ta opcija... fabricki definisano vreme trajanja razgovora ne moze se dostitji u realnoj upotrebi nikako a kada bi se iskljucio displej poboljsanje bi bilo minimalno... a uzgred 4-5 sati razgovora je odlicno vreme jer pp da nisi pricao toliko u cugu... :wink: :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

tmedurec
Novajlija
Novajlija

Post od tmedurec »

Ovako,da vam nesto objasnim.
Kad sam na svom D750i imao orginalni softwer uspio sam ugasit svijetlo u razgovoru i nije da se malo popravilo vrijeme razgovora nego sam uspio dostici tih osam - devet sati razgovora.
Znaci da nije malo poboljsanje kad se osvjetljenje ugasi.

To sam uspio postici na sljedeci nacin: prvo sam u izborniku podešenja - zaključavanje - tipkovnica podesio na (uključeno) tako da se tastatura automatski zaključava nakon 15-20 sekundi nekorištenja.
Uspio sam ugasiti osvjetljenje samo kod DOLAZNIH poziva.
Prije negoli sam dobio dolazni poziv tastatura je morala biti zakljucana i telefon u stendbay tako da nista nisam radio na njemu.Kad sam dobio dolazni poziv normalno sam se javio i cekao da na displeyu vrijeme razgovora dode do 20 sekundi. 21-vu sekundu (može i 31-vu,41-vi,51-vu ...) sam pomaknuo joystick prema gore i tastatura se istog trena zakljucala i osvjetljenje se onda ugasilo.
Pokusajte ovo napraviti i vidjet cete da radi i da ce vam se vrijeme razgovora uvelike poboljsati kad je osvjetljenje ugaseno.

Javite dal vam je uspjelo.

Mene samo zanima zasto to nije moguce na ovom mom softweru od W800i.
Kad je bio softwer od D750i pomicanjem joysticka prema gore u razgovoru dolazio sam u malen izbornik u kojem se moglo kretati ljevo i desno a tamo je bilo: prečaci,događaji i favoriti, dok taj izbornik uopče nemam kad sam stavio ovaj softwer od W800i.
Pokusajte pomaknuti joystick prema gore u razgovoru i javite dal vi imate taj mali izbornik.

Postoji li razlika u softwerima i dal je onda softwer od D750i ipak moderniji po tom pitanju od softwera W800i ?

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Pa dobra je fora jedino malo opterećuje što stalno u toku razgovora čekaš tih 20 sek.da bi stisnuo dugme (da li sam dobro razumeo - džojstik na gore, kao na my shortcuts?). Evo sad sam baš probao to na 550i i kaže-trenutno nedostupno.

Odgovori