MXE-60 blic za k750i/w800

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

MXE-60 blic za k750i/w800

Post od Dario »

Interesuje me koliko to kosta i da li moze da se nadje negde kod nas. Interesuje me zato sto planiram do skoro da qpim k750i pa sam slucajno naleteo na jedan review i video koliko znaci taj blic.

POz Dario

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

uh,uh,uh...to bi mi stvarno "pasovalo"...upoznao sam cari K750i i mogo vam reci da je slika po mraku i bez tog blica najbolja do sada... :blinky: :blinky: :blinky: ne smem ni da pomislim kakva ce biti sa njim... :o :o :o ako neko zna vise o ovoj temi i doticnom neka pise (cena,mesto kupovine)... 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@luca: poslao sam ti link na PM, pa sada ti vidi koliko znaci taj blic... :D

@topic: Zar niko ne zna ??? Pitao sam gugl ali ni on ne zna :(. Dajte mi bar neke informacije gde da trazim ili ako znate nesto priblizno koliko kosta (ako je na primer oko 100 evra da ni ne trazim uopste jer ne planiram da dam toliko para da mi ispadne telefon na kraju 400 i kusur evra).

Poz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

brate video sam i ne mogu da verujem... :o :o :o ako ovo cudo bude moglo da se kupi kod nas kupujem ga odma'!!!...apsolutno nije vazno kada slikas da li se nalazis u mraku,pecini,diskoteci... :D :D :D P.S dario(asdf),hvala ti na PM... 8)

bubreg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 14. Jan 2006. 23:17

Post od bubreg »

Zdravo ortaci ako neko uspe da kupi neka postira ovde :)

Nego moze li slusalice od W800i ili jos bolje od W900 na k750i? :oops:

I koliko kostaju pod uslovom da mogu da se nadju :unsure:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

bubreg,trebalo bi da mogu ali za svaki slucaj pogledaj neki test ovih telefona (GSM arena,npr) tamo bi trebalo da pise o ulazima za slusalice i nekim specifikacijama... 8) 8) 8)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

da li to slucajno moze na k500 , potrebno je mom bratu posto je on nocna ptica i dosadilo mi vise da uzima moj telefon kada treba nesto da slika po mraku , pa poslije prebacuje na svoj telefon.
ukoliko ne moze taj , znas li postojili neki blic koji moze.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

@bubreg,slusalice od w800i mogu opusteno u k750i jer im je konektor potpuno isti(za w900 vec ne znam za sigurno,mozda mogu i te) :)

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

U kompletnom testu w900 na mobilereview.com pise da su probali slusalice od w900 u w800 i da iako im je isti ulaz telefon javlja da nisu podrzane, zato sto w900 nema integrisan fm radio prijemnik kao w800 vec se on nalazi u samim slusalicama!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@skobo: nema veze, necesh ti uvek da drzish to prikljuceno, samo ako kad si u mraku, dodash blic, slikash i gotovo. Poenta cele price je u tome sto koliko sam ja skontao ne moze da se nadje kod nas. Pa ne bi bilo lose ako tvoj drug moze donese nekoliko komada iz nemacke za one koji hoce da kupe blic i da mu damo pare. Ne bi bilo lose da se dogovorimo, nego reci nam prvo koliko to kosta pa cemo da iskomponujemo nesto ako je taj tvoj ortak raspolozen da nam donese i zaradi koji evro ako mu to znaci.

Kako god, javi nam cenu ako mozes da znamo cisto informativno, ako budemo u prilici jednog dana da uzmemo to da znamo koliko para treba da vadimo iz dzepa.

Poz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

woody
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 08. Feb 2006. 18:34

Post od woody »

http://www.gsmarena.com/nokia_n90_vs_so ... iew-46.php
Evo, covjek testirao kamere w800 i n90, ali sto je najbitnije imaju i slike sa eksternim blicom mxe-60, pa se fino moze vidjeti kako to izgleda. 8) Naravno da sve sto vazi i za w800 vazi i za k750 i d750.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

pa kolokio se meni cini W800i je razbio ovaj drugi telefon :D :D :D ...slike su jasnije,boje su zivlje i ostrije... :P cudi me da je tako ali izgleda da jeste...posto imam K750i svidja mi se ovaj rezultat poredjenja... 8)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Mislim da je to bacanje para. Garant je skuplje nego sto ocekujemo, trosi bateriju, a i blicevi su "kvarljiv materijal", pogotovu kod novih ideja. Za sad je to samo igracka. Pokvariceti se pa ces samo da se nerviras.
K750 i bez tog blica slika dobro u mraku. Jedino ako bas zelis da se hvalis sta sve ume tvoj K750:-)
jer izgleda veoma interesantno i mocno
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Quadra Communications
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 19. Okt 2005. 16:05

Post od Quadra Communications »

Blic kao i ostalu ORIGINALNU dodatnu opremu možete naći u Quadra Communications.Adresu i tel. možete pronaći na strani gde su cenovnici i prodavnice.

schonne
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 31. Jan 2006. 14:39

Post od schonne »

Sramota u inostranstvu kosta 12 $ a kod nas 40 $
Rekao sam ortaku koji je u Londonu da mi posalje 20tak komada. meni je dosta 100 % zarade

pigy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 12:29

Post od pigy »

Ajde da ne otvaram novu temu, pomagajte znalci, gde da nabavim ovu stvarcicu, u Quadra Communications-u je preskupa 2600 din, preko 30 evra. Nije bitno da li je u HR SRB ili RS

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

pigy, pa samo tu ima i nigde vise,probaj da nadjes negde malo dalje Nemacka,Francuska... okolo je mnogo skupo,probaj ako imas neku karticu da narucis preko ebay
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

EnricoAdams
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 17:04

Post od EnricoAdams »

Лепо каже човек, једино може јефтиније да те изађе преко ebaya, ових 25-30 евра је нека реална цена. И чисто да напоменен ако волиш да сликаш дефинитивно вреди те паре.

Odgovori