MXE-60 blic za k750i/w800
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
MXE-60 blic za k750i/w800
Interesuje me koliko to kosta i da li moze da se nadje negde kod nas. Interesuje me zato sto planiram do skoro da qpim k750i pa sam slucajno naleteo na jedan review i video koliko znaci taj blic.
POz Dario
POz Dario
@luca: poslao sam ti link na PM, pa sada ti vidi koliko znaci taj blic...
@topic: Zar niko ne zna ??? Pitao sam gugl ali ni on ne zna
. Dajte mi bar neke informacije gde da trazim ili ako znate nesto priblizno koliko kosta (ako je na primer oko 100 evra da ni ne trazim uopste jer ne planiram da dam toliko para da mi ispadne telefon na kraju 400 i kusur evra).
Poz

@topic: Zar niko ne zna ??? Pitao sam gugl ali ni on ne zna

Poz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
@skobo: nema veze, necesh ti uvek da drzish to prikljuceno, samo ako kad si u mraku, dodash blic, slikash i gotovo. Poenta cele price je u tome sto koliko sam ja skontao ne moze da se nadje kod nas. Pa ne bi bilo lose ako tvoj drug moze donese nekoliko komada iz nemacke za one koji hoce da kupe blic i da mu damo pare. Ne bi bilo lose da se dogovorimo, nego reci nam prvo koliko to kosta pa cemo da iskomponujemo nesto ako je taj tvoj ortak raspolozen da nam donese i zaradi koji evro ako mu to znaci.
Kako god, javi nam cenu ako mozes da znamo cisto informativno, ako budemo u prilici jednog dana da uzmemo to da znamo koliko para treba da vadimo iz dzepa.
Poz
Kako god, javi nam cenu ako mozes da znamo cisto informativno, ako budemo u prilici jednog dana da uzmemo to da znamo koliko para treba da vadimo iz dzepa.
Poz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
http://www.gsmarena.com/nokia_n90_vs_so ... iew-46.php
Evo, covjek testirao kamere w800 i n90, ali sto je najbitnije imaju i slike sa eksternim blicom mxe-60, pa se fino moze vidjeti kako to izgleda.
Naravno da sve sto vazi i za w800 vazi i za k750 i d750.
Evo, covjek testirao kamere w800 i n90, ali sto je najbitnije imaju i slike sa eksternim blicom mxe-60, pa se fino moze vidjeti kako to izgleda.

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Mislim da je to bacanje para. Garant je skuplje nego sto ocekujemo, trosi bateriju, a i blicevi su "kvarljiv materijal", pogotovu kod novih ideja. Za sad je to samo igracka. Pokvariceti se pa ces samo da se nerviras.
K750 i bez tog blica slika dobro u mraku. Jedino ako bas zelis da se hvalis sta sve ume tvoj K750:-)
jer izgleda veoma interesantno i mocno
K750 i bez tog blica slika dobro u mraku. Jedino ako bas zelis da se hvalis sta sve ume tvoj K750:-)
jer izgleda veoma interesantno i mocno
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 19. Okt 2005. 16:05
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
-
- Neredovni učesnik