K750, trajanje baterije

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
milos007
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 10. Apr 2006. 21:37

K750, trajanje baterije

Post od milos007 »

Koliko vam traje baterija na k750, naravno od zavisnosti koliko ga koristite i kako.
Pa ko ima ili je imao neka napise koliko moze da izdrzi.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Meni jedno prvih 10dana baterija je trajala 1dan,a sad imam ga 1mesec traje po 2-3dana,zavisi od upotrebe.Ja bateriju nisam formirao,i sve mi normalno radi,mislim da kad se ne bih ja toliko igrao da bi trajala i 4-5dana,ali on me prosto mami da se igram sa njim,tako da ga tokom 12h,ja ga koristim 9h.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

nikao
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Maj 2006. 19:03
Kontakt:

Post od nikao »

ma svako malo tipkas na njemu neki kur.... tako da sve zavisi te pustit ces pjesmu te uslikat i tako
tako da nema odredjenoo nista
sa solidnim koristenjem 2-3 do 4 dana
a kda ga maksimalno koristi dan vremena, tadosta ti u jutro ga skines sa punjaca navece ga stavis i miran :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

baterija moze da potraje i do 5-6 dana sto je ekstra sa recimo oko 15sms-a i 15-20min. razgovora dnevno :wink: provereno
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

5-6 dana?! Mislim da nema sanse, jedino, ako ga bas ne koristis. Meni traje 2-3 dana kad ga ne koristim, 1 dan ako bas slusam muziku ili idem na GPRS. GPRS za pola dana dovede bateriju na crveno. Obicno ga punim na 1-2 dana kad imam kredit, a ovako, kad nemam, odem i kupim ili slusam radio, mp3 ili igre (ili sve istovremeno) i traje 1 do 2 dana max :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

ivans
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 29. Nov 2005. 18:14

Post od ivans »

drugar mi je pricao da njemu na k750 traje cak 5 dana a pri tome umereno koristi fon za razgovore,ali slusa muziku (bilo mp3, bilo fm radio) po 5-6 sati dnevno

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Lobachewsky verovao ili ne traje 5-6dana..koristio sam ga par nedelja i stojim iza toga ali sa gore navedenim koriscenjem...15sms'a i 15-20min. razgovora dnevno tj. za 24h 8) ...! cemo na crtu? :D

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Mar 2005. 14:18

Post od mis »

Sve te price oko trajanja baterija.Prvo pogledajte tekst o SE T610,kaze baterija moze i do 5 dana a onda kada pogledate tekst koji opisuje T630 stoji:iste karakteristike kao i T610 i na kraju kada pogledate teks koji pise o K700 i uporedju je ga sa modelom T610/T630 kaze baterija na T630 traje 2 dana a na K700 otprilike isto tako...Zar nije trajala 5 dana u pocetku?Ili K750/W800 uporedjuje sa W810 i kazu prvo u tekstu o K750:baterija traje uz normalno koristenje 3-4 dana a onda u tekstu o W810 kada uporedjuje novi model sa starim(K750/W800) kaze:baterija na W810 traje otprlike 2 dana,znaci 10-15% duze nego na K750?!?!!?!? :blinky: :blinky: Pitam se ko je ovde lud? :|
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

nisu iste karakteristike t610 i t630, t610 ima STN ekran dok t630 ima TFT ekran i logicno je da baterija duze traje na t610 sto se jasno moze primetiti i iz specifikacija proizvodjaca...
Lud si ti jer uzimas u obzir podatke sa production modela :lol:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

nikao
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Maj 2006. 19:03
Kontakt:

Post od nikao »

ma sve zavisi koliko ga koristis
nekad izdri dan a nekad 5 dana
ja na primjer nikad ne stavljam da se puni kad je baterija na 5%
nego ga stavljam kad je na 15% i vise
cuo sam da ne valja da ga svaki put bas do kraja ispunis
a kakve su opcije SE t630 i kakve su ove
smijesno je to dvoje usporedjivat

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Meni, koliko god da ga koristim uvek mi izdrzi 3 dana. Samo na pocetku, prva dva dana (dok se ne napuni baterija par puta) traje po 1-2 dana. Posle nekoliko punjenja baterija "udje u shemu" i onda drzi minimum 3 dana.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Na crtu :) Bas cu pokusati da ga koristim sto manje, pa cu da vam javim koliko traje meni. Ako izgura 5 dana, castim ceo forum na sledecem okupljanju :) ;) :)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

onda sam ja potrefio jack pot sa bateriom ako mislis da je nemoguce 5dana 8) :P sta reci......................

altas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2006. 15:39

Post od altas »

Meni ladno gura i po 10, cak nekad i po 20 dana na w800. I nikad se ne ugasi... baterija razbija! E, ima bata punjac...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Meni traje isto 5-6 dana,jer ja trenutno koristim telefon samo za povremene pozive i poruke,slusanje muzike...Povremeno upalim blue i postavim neku novu temicu ili ton,to je sve.Kad sam ga uzeo,trajala je i 1 dan zbog cesceg koriscenja...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Doduse, GPRS jede dosta bateriju, pa je i to jedan od razloga zasto mi baterija traje kratko. Sta mislite, koliko jedna baterija traje, ako se samo slusa MP3 i nista drugo? Jel' neko to uradio :)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ljudi, samo smanjite brightness na minimum i trajace vam baterija mnogo vishe. Mozda u tom trenutku ce ruzno da vam izgleda, ali odma sledeceg dana ce vam biti sasvim normalno ali baterija ima mnoooogo vishe da vam drzi jer to najvishe "jede" bateriju. Ovo ne vazi smao za k750 (naravno) nego za sve telefone (ja sam na 6630 isto savio brightness na najmanje i baterija mi je drzala 3 dana bez problema, jedino kada sam ga malo vishe cackao onda 2dana)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Meni na w800i sa jako mnogo koriscenja(citaj ne dam mu mira) drzi manje-vise 3,4 dana sa brightness na 70%, sto je po meni veoma dobro, narocito kada poredim sa proslim telefonom motorolom e398 koja je jedva izdrzavala dan i po a punila se po 5 sati.
P.S. Jos uvijek imam w800i, bez obzira na sliku avatara :P
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Odgovori