Z2 i dalje neprevazidjen...apsolutno nema potrebe da se prelazi jos na Z5 pored svega sto Z2 nudi,cak ni kamera nije bolja,mozda eto za nijansu u odnosu na Z5.Zamrla tema,pisite koje romove koristite...Ja s.am se malo odmarao od telefona i foruma.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Aj da pitam i ovde dal ima neko ideju,ne radi mi leva strana slusalica ,probao sam petoro razlicitih,ni pri slusanju muzike ni prilikom razgovora ne radi,probao sam da ocistim ulaz ali nije nista uslo unutra.
Vidi da nema zute fleke na ekranu,probaj kako radi zvuk na slusalicama i zvucniku,,gledaj da nije otvaran,probaj cujnost pri razgovoru i proveri cita li memorijsku
Naravno izgled telefona
Proveri senzore rade li,proveri rotiranje ekrana
Sedi negde i polako,neka ceka a ti proveravaj
Vidi radi li lte ako imas karticu za lte,proveri slusalice rade li .....
Coomi kucaj sa osnovnog ekrana *#*#7378423#*#* i idi na service test,tu imas da istestiras svaku funkciju telefona ponaosob.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala na brzim odgovorima kvaka33 i Tyrael, ostali ste malo zakasnili ali nema veze
pazario sam ga, u super je stanju i dobro sam prošao, ja sam za sada prezadovoljan, da ne ureknem....
Jedino sada kladionicu da otvorimo sa pitanjem koliko ću izdržati a da ne flešnem CM 12.1
Cooomi, imas dosta dobrih romova koji ne zahtevaju unlocked BL,baci pogled na XDA
Jel moze neko da okaci sliku podesavanja za bateriju? I koliko vam traje bateriju u proseku? prezadovoljan telefonom, sve otvara u sekundi. Posle S2 ovo je MASINA!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.