Nekoliko pitanja u vezi SE k750

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
DraganStojkovic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 14. Jul 2004. 13:42

Nekoliko pitanja u vezi SE k750

Post od DraganStojkovic »

Posto sam od nedavno vlasnik ovog modela (a ujedno i prvi put koristim SE telefon) imao bih nekoliko pitanja, pa bih zamolio za odgovore iskusnijih korisnika:
Zasto je jedna od opcija u imeniku da sortira unose po imenu ili po prezimenu, kad pri unosu kontakta ne razdvaja ime i prezime u posebne upite?
Kada napisem poruku i grskom selektujem pogresan kontakt kome zelim da je posaljem, kako da izmenim primaoca, cak sam pokusao da potpuno izadjem u stand by mode, ali selektovani (pogresan) kontakt i dalje ostaje, a ne bih da brisem poruku i ponovo da moram da je kucam?!
Koja sve podesavanaj i kako treba da uradim posle kupovine novog telefona? (mislim na e-mail, mms i slicno, jer na prethodnim telefonima nisam imao te opcije - krsevi)

Hvala svima unapred!

pigy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 12:29

Post od pigy »

Po treci put :oops: Interesuje me ako se ubaci softver w800 u k750 hoce se prijavljivati na komp. kao eksterna memorija, jer sam citao da k750 hoce a w800 ne? I jos nesto, mogu li kako zastiti klipove, slike i melodije da ih ne mogu (necu ) poslati nekom, tj. da distribution ne bude unlimited
hvala.....

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

pigy, ajd da ti odgovorim ja mislim da se isto tako prijavljuje ali ne znam daj pitaj nekog ko ima sw od w800i,pa sta ima veze iako se ne prijavljuje,moci ces preko programa.Mislim da ne mozes da ih zastitis nikako,ima neki program sa kojim se zakljucavaju slike,klipovi... Ali je bzvz
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Odgovori