Skidani telefoni sa mreza
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Skoro svi su skidani sa mreze,evo primer 6630 cak i one najskuplje radnje imaju sa TIM mreze,a k750i kad sam kupovao sve skoro te prve radnje gde je cena najniza imaju sa vodafone mreze,osim radnje telekom +,sigurno i oni nabavljaju sa neke mreze,onda stave novu masku,fleshuju telefon,stave novu tastaturu i gotovo.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
" I gde se nabavljaju telefoni po tim najnizim cenama, a da nisu sa mreza skidani? "
Odgovor: telekom+ (imas njihov broj na sajtu, zovi pa pitaj)
Odgovor: telekom+ (imas njihov broj na sajtu, zovi pa pitaj)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
kada bi ih imao oba na par dana i uporedjivao razlike (od kvaliteta izrade,display'ja koji briljira,mnogo vise opcija kao i mat plastike koja je savrsena) sve redom veruj mi da bi se predomislio i to (brzo)....Nelly napisao:W 810 nema poklopac za socivo i crno mi je ruzno, a prednosti koje daje i nisu neke...
no sve je stvar ukusa ( a iste su cene )
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Dobra tema nego malo ste otisli u off!U svim radnjama se prodaju telefoni sumnjivog porekla-sa ko zna koje mreze i sl...A radnje koje su zvanicni distributeri a znamo koje su(Zabranjeno je reklamiranje..) imaju vece cene (skoro duplo) ali zato sigurno dobijas fon koji je legalan.Znamo da bi smo svi voleli da imamo legalne fonove ali jedno su zelje a drugo mogucnosti!!! 

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...