Skidani telefoni sa mreza

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Skoro svi su skidani sa mreze,evo primer 6630 cak i one najskuplje radnje imaju sa TIM mreze,a k750i kad sam kupovao sve skoro te prve radnje gde je cena najniza imaju sa vodafone mreze,osim radnje telekom +,sigurno i oni nabavljaju sa neke mreze,onda stave novu masku,fleshuju telefon,stave novu tastaturu i gotovo.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

" I gde se nabavljaju telefoni po tim najnizim cenama, a da nisu sa mreza skidani? "
Odgovor: telekom+ (imas njihov broj na sajtu, zovi pa pitaj)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Nelly
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 03. Jul 2006. 15:54

Post od Nelly »

Ne mislis mozda da bi mi rekli da su ga skinuli sa mreze? A mozda i ti radis za njih... :D !!!

Ali verujmo ti na rec

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Nelly, ti zovni i pitaj da li skinu sa neke mreze pa stave nove maske i tastaturu i fleshuju telefon.Sigurno ce ti reci :D :lol:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Jeste iste su,ima w800i isto to medju??????? u koje ukljucis slusalice.Pa je si uzeo ti neki fon,je si odlucio koji ces :wink:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

milan91 napisao:Nelly, ti zovni i pitaj da li skinu sa neke mreze pa stave nove maske i tastaturu i fleshuju telefon.Sigurno ce ti reci :D :lol:
Sta 'fali ako to rade? Bolje to nego da ti pishe T MOBILE na njemu i da imas t mobile softver ili slicno....

Udja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 19:15

Post od Udja »

Nelly napisao:U ponedeljak cu uzeti w800i
cek cek...pa sto ne uzmes w810i cisto ono isti fon samo je w810 po meni malo bolji zbog zvucnika ^^ mada na tebi je da odlucis

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Nelly napisao:W 810 nema poklopac za socivo i crno mi je ruzno, a prednosti koje daje i nisu neke... :D
kada bi ih imao oba na par dana i uporedjivao razlike (od kvaliteta izrade,display'ja koji briljira,mnogo vise opcija kao i mat plastike koja je savrsena) sve redom veruj mi da bi se predomislio i to (brzo)....
no sve je stvar ukusa ( a iste su cene )
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Dobra tema nego malo ste otisli u off!U svim radnjama se prodaju telefoni sumnjivog porekla-sa ko zna koje mreze i sl...A radnje koje su zvanicni distributeri a znamo koje su(Zabranjeno je reklamiranje..) imaju vece cene (skoro duplo) ali zato sigurno dobijas fon koji je legalan.Znamo da bi smo svi voleli da imamo legalne fonove ali jedno su zelje a drugo mogucnosti!!! 8)
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Odgovori