W810

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
seCSuallac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 12:49
Kontakt:

Post od seCSuallac »

zna Li neko gde mogu naci SE W810i (aLi da nije skinut sa mrezze)?? u telekom+ ga nema, cekam wec 1O dana da im nawodno stigne, aLi jos uwek nista!! ;)

seCSuallac
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od seCSuallac »

ewo ja konacno Qpio W810i i mogu wam reci swe naj o njemu!! aLi i da odgoworim na owo moje pitanje iznad:
MOBiTEL je prodawnica u PANcewu i nalazi se na adressi Swetog Sawe 1
kontakt tel.: 063/35-88-94 i 063/34-72-12

tu sam Qpio fon i bio sam iznenadjen kad sam wideo da je to ORiGiNAL paket: fon, punjac, 2 baterije, usb kabal, memory stic duo adaptor, kartica od 512Mb i SLuske sa rezerwnim preswLakama!! swe owo se naLazi u originaL SE Qtiji i swe je Lepo upakowano u Qtijcama od cwrstog crnog kartona!!
cena je 290ewra!! :o
poZs zwima :roll:

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

e pa cestitam i nek te sluzi sto godina. pa kad si vec vlasnik mogao bi i da nam okacis slike. jel imas garanciju i koliko traje???

nek ti je sa srecom!!!
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

i ja sad danas postao ponosni vlasnik w810 i odusevio me je :o :roll: :wink: znaci fontel je fantazija i vredi svaki evro :D uzeo sam ga za 250€ u full'u u svajcarskoj i dobio i ekstra male zvucnike koji se kace na fon i gruva samo tako 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

e ajde okaci ovde neku sliku sa njega. i jel imas istu opremu kao seCSuallac,

nek je i tebi sa srecom!!!
N-Naravno..!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Kako se cuje Mp3 sa sluskama na W810 u odnosu na K750i,jel ima neke vece razlike ili je skoro isto? :unsure:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

McLaren, zvuk je primetno bolji od k750 a i stereo zvuk mu je haos :roll: gallee, d500 mi je ortakov a ja to ipak ne bih setao nikad jer mi se ne svidja slajd...treba dexter da mi pusti neku adresu radnje da vidim dali i vredi uopste stavljati nov display 8)

Udja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 19:15

Post od Udja »

jel zna neko da li na ovom fonu mogu da se sakriju poruke ili da se gledaju filmovi kao convertujem iz avi. u mp4 ili koji vec format ali dali moze prevod? razmisljam o koopovini njega / N70 :unsure: ovaj mi izgleda puuuuuuuuuuuuno lepsi slike su bolje ( po meni ) veca memorija ali symb.... mada navicicu se da zivim bez njega ako kupim :D

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

fain2daniel, http://www.ofsetprint.com/cenovnik.htm pa pogledaj i idi search i stavi na displeji, pa ako te to zanima eto jos jedna mala pomoc.

pozzzz
N-Naravno..!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Hvala ti fain2daniel,jer razmisljam da prodam sadasnji K750i i uzmem W810,pa me zanimalo da li ima neke bitnije razlike u kvalitetu Mp3-a,a vec znam da ima malo veci i kvalitetniji ekran u odnosu na K750i a iskreno i mnogo je lepsi! :D ;)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

McLaren, cuj kvalitetniji...ma ekrani se ni ne smeju uporediti (k750-w810) jer ces padati kad budes video da w810 briljira po zivim bojama i intenzitetu osvetljenja...savrsenstvo :roll:

Udja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 19:15

Post od Udja »

fain2daniel, ajde baci na pp gde si kuppio fon i kolko si platio i da li na ovom fonu mogu da se sakriju poruke ili da se gledaju filmovi kao convertujem iz avi. u mp4 ili koji vec format ali dali moze prevod

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Udja, pogledaj 10 postova iznad i videces da sam naveo mesto i cenu samo moras bolje gledati postove 8) a za filmove neznam ali ako se lozis na takve i slicne fore sakrivanja foldera uzmi symbian jer moras se vise iscimati oko java programa nego kod symbiana koga imas na tone za dz na netu

seCSuallac
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od seCSuallac »

nek ti je sa srecom!!![/quote]

xwaLLa bate!! :oops:
garancija je na 12meseci . . . aLi nisam dobio zwuSNike!! aLi posto staLno negde YUrim, mogu da koristim samo SLuSKe, koje su zeXTra!! aLi bix Qpio i te zwusnike da komPLetiram opremu :p . . . a ako su ti zwusnici 2.0, onda bi trebaLo da rade i owi kompYUterSKi, jer foNETeL daje stereo izLaz a i dzek je isti. . . . ;) :unsure:

a YUce sam bas snimio 1 goL sa TW-a(PES5 na PS2) i ako neko xoce mogu da mu posaLjem na meiL iLi preko MSNa, iako je to sa TW-a, widi se SUPer. . . dusan_car_88@hotmail.com

e tako wam je to . . . aj uZDRawLje!! 8)

oljomen
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 05. Avg 2006. 21:49

Post od oljomen »

Dvoumim se izmedju ovog luceta i n70. Symbian ili autofokus? mada kazu da su Nokie bolje od SE :disgust:

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

oljomen, imas temu n70 vs w810 ili tako nesto. procackaj malo po 4umu..
N-Naravno..!

Dr. Sistem
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 05. Avg 2006. 12:59

Post od Dr. Sistem »

Da li ovaj telefon podrzava msn i icq ,i kakav mu je html citac web stranica.

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

PODRZAVA,vec ti je odgovoreno,za html instaliras java program opera-mini i radi perfektno,na modovanoj operi imas opciju da zarotiras ekran i tako ispadne wide.

fifty
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 01:19

Post od fifty »

Koliko poruka ovaj fon moze da ima u sebi (mislim na ukupan broj: primljene, poslate, za slanje....)? I da li je moguce prosiriti tu memoriju, da, na primer, ide na memoriju memorijske kartice i sl.?

fifty
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 01:19

Post od fifty »

Moze li neko ko je kupio original pakovanje da mi odgovori da li u donjem delu telefona ispod tastature treba da bude walkman znak (onaj narandzasti)? I da mi kaze u kojoj zemlji je proizveden aparat, a u kojoj baterija? Hvala

Odgovori