W810
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- seCSuallac
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 12:49
- Kontakt:
- seCSuallac
- Novajlija
- Kontakt:
ewo ja konacno Qpio W810i i mogu wam reci swe naj o njemu!! aLi i da odgoworim na owo moje pitanje iznad:
MOBiTEL je prodawnica u PANcewu i nalazi se na adressi Swetog Sawe 1
kontakt tel.: 063/35-88-94 i 063/34-72-12
tu sam Qpio fon i bio sam iznenadjen kad sam wideo da je to ORiGiNAL paket: fon, punjac, 2 baterije, usb kabal, memory stic duo adaptor, kartica od 512Mb i SLuske sa rezerwnim preswLakama!! swe owo se naLazi u originaL SE Qtiji i swe je Lepo upakowano u Qtijcama od cwrstog crnog kartona!!
cena je 290ewra!!
poZs zwima
MOBiTEL je prodawnica u PANcewu i nalazi se na adressi Swetog Sawe 1
kontakt tel.: 063/35-88-94 i 063/34-72-12
tu sam Qpio fon i bio sam iznenadjen kad sam wideo da je to ORiGiNAL paket: fon, punjac, 2 baterije, usb kabal, memory stic duo adaptor, kartica od 512Mb i SLuske sa rezerwnim preswLakama!! swe owo se naLazi u originaL SE Qtiji i swe je Lepo upakowano u Qtijcama od cwrstog crnog kartona!!
cena je 290ewra!!

poZs zwima

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
McLaren, zvuk je primetno bolji od k750 a i stereo zvuk mu je haos
gallee, d500 mi je ortakov a ja to ipak ne bih setao nikad jer mi se ne svidja slajd...treba dexter da mi pusti neku adresu radnje da vidim dali i vredi uopste stavljati nov display 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
jel zna neko da li na ovom fonu mogu da se sakriju poruke ili da se gledaju filmovi kao convertujem iz avi. u mp4 ili koji vec format ali dali moze prevod? razmisljam o koopovini njega / N70
ovaj mi izgleda puuuuuuuuuuuuno lepsi slike su bolje ( po meni ) veca memorija ali symb.... mada navicicu se da zivim bez njega ako kupim 

- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
fain2daniel, http://www.ofsetprint.com/cenovnik.htm pa pogledaj i idi search i stavi na displeji, pa ako te to zanima eto jos jedna mala pomoc.
pozzzz
pozzzz
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
Udja, pogledaj 10 postova iznad i videces da sam naveo mesto i cenu samo moras bolje gledati postove
a za filmove neznam ali ako se lozis na takve i slicne fore sakrivanja foldera uzmi symbian jer moras se vise iscimati oko java programa nego kod symbiana koga imas na tone za dz na netu

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- seCSuallac
- Novajlija
- Kontakt:
nek ti je sa srecom!!![/quote]
xwaLLa bate!!
garancija je na 12meseci . . . aLi nisam dobio zwuSNike!! aLi posto staLno negde YUrim, mogu da koristim samo SLuSKe, koje su zeXTra!! aLi bix Qpio i te zwusnike da komPLetiram opremu :p . . . a ako su ti zwusnici 2.0, onda bi trebaLo da rade i owi kompYUterSKi, jer foNETeL daje stereo izLaz a i dzek je isti. . . .
a YUce sam bas snimio 1 goL sa TW-a(PES5 na PS2) i ako neko xoce mogu da mu posaLjem na meiL iLi preko MSNa, iako je to sa TW-a, widi se SUPer. . . dusan_car_88@hotmail.com
e tako wam je to . . . aj uZDRawLje!!
xwaLLa bate!!

garancija je na 12meseci . . . aLi nisam dobio zwuSNike!! aLi posto staLno negde YUrim, mogu da koristim samo SLuSKe, koje su zeXTra!! aLi bix Qpio i te zwusnike da komPLetiram opremu :p . . . a ako su ti zwusnici 2.0, onda bi trebaLo da rade i owi kompYUterSKi, jer foNETeL daje stereo izLaz a i dzek je isti. . . .

a YUce sam bas snimio 1 goL sa TW-a(PES5 na PS2) i ako neko xoce mogu da mu posaLjem na meiL iLi preko MSNa, iako je to sa TW-a, widi se SUPer. . . dusan_car_88@hotmail.com
e tako wam je to . . . aj uZDRawLje!!

-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 05. Avg 2006. 12:59