Blokada k750i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
brankos
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 09. Jul 2006. 12:32

Blokada k750i

Post od brankos »

Imam veoma specifican problem.Naime pre par dana kupio sam audio kabli za phone i karticu od 1 Gb.Sistem sa koristio sa pojacalom i sve je sljakalo fantasticno.
Medjutim desilo se nesto vrlo cudno.Odjednom je prestao da mi radi joystick na phonu i neradi mi ceo donji red dugmica(*,0,#).Da li neko ima ikakvu predstavu sta bi to moglo da bude i koje je resenje zanimljivog problema?
Probao sam sa update programom za software mada non stop mi javlja da verzija flash playera nije odgovarajuca iako sam instalirao najnoviji flash player za IE.

Neka ideja molim Vas?

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

brankos, e jesi me nasmejao sad ekstra,ni manje ni vise sa pojacalom care,nece ti tu pomoci update. Nosi to u servis neki proveren i ne gubi vreme,posle gledaj da prodas taj telefon.

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Wow!Bez uvrede brankos ali ovo je stvarno bilo veoma glupo!Odakle ti ideja da fon povezes sa pojacalom!Dobro te ceo fon nije eksplodaira sprzio se i sl..nosi ga u servis sigurno je nesto crklo!!!
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ako ti je zvucnik imao sopstveno pojacalo i napajanje, moguce je da se nista nije pokvarilo nego je doslo do brljavljenja softvera usled opterecenja. Fleshuj ga i javi sta je bilo...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

brankos
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od brankos »

Nisam siguran da ste me razumeli.
Postoji dodatak za k750i zove se Music Cable MMC 60 koji se prikljuci na phone i imas audio izlaz koji mozes da prikljucis na pojacalo ili bilo koji uredjaj koji ima audio ulaz tako da nisam siguran da je ideja bila suluda.
:lol: :wink:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Ajde procitaj jos jednom moj post :dry:

brankos
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od brankos »

Ja mislim isto sto i ti Lobachewsky mada imam problem oko flashovanja.
Kao sto sam rekao update program koji sam skinuo sa SE sajta ne radi (imam problem sa Flash Playerom) tako da me interesuje da li postoji neki drugi nacin.Poludeo sam namestajuci Active X kontrolu u IE ako razumes sta hocu da ti kazem......

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Skini lepo novu verziju i zavrsis psao. Mada mozda je bolje da ga odneses u servis i da ga fleshujes, a ne da ga updatujes. Fleshovanjem bi ti kompletno izbrisali stari softwere i ubacili svez.

brankos
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od brankos »

Ma brate to radim non-stop ali u novim verzijama IE taj ActiveX se nepojavljuje nego se pali na klik :chytry:
zato trazim neki Microsoftov paket sa kontrolama da nesto ispetljam....A za to mi treba legalan win jer microsoft ne daje vise skidanje bez provere(geniune)....Biga problem za problemom....

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

6630 app i kljajo, u čemu je problem, šta je smešno? Zašto je čudno spajanje telefona sa pojačalom? Pa nije ga brankos kačio na izlaz, niti ga je spajao na 220V~, spojio ga je na ulaz pojačala, baš kao što se spaja bilo koji drugi uređaj koji može da reprodukuje zvuk! Sad se ja smejem vama dvojici na komentaru... :dry:

brankos, ne verujem da je softverski problem, biće da ti je upao neki bangav primerak. Dovoljno je da je samo jedan zajednički vod u prekidu pa da ti ne radi nekoliko tastera na telefonu. Odnesi ga u servis i zaobiđi priču o bilo kakvom spajanju, čisto da te ne bi baronisali kako je "sigurno" to uzrok i blah, blah, blah... :wink:

P.S. Da nisi nešto prosuo na mob slučajno?

brankos
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od brankos »

Jeste bilo dobro zezanje uz ziku ali nisam nista prosuo na tel.Mozda je bila veca vlaznost vazduha..Mozda je to uzrok.Nemam pojma.Nosim ga sutra u servis pa cu da vidim.
Hvala svima

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

K750 je pun flex kablova (3-4 komada) od kojih je jedan zaduzen za tastaturu,mozda tvoje igranje sa pojacalom uopste nema veze sa tim,mozda ti je ostecen (padom ili tako nekako) flex za tastaturu pa je prekinuta zicica koja spaja zadji red tastera!?
Pozdrav 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@all: nisam citao sve poruke ali bi da vam kazem ovo:

NEMA NIKAKVIH PROBLEMA DA SE POVECE k750i (ili neki mp3 player) SA POJACALOM !!! (ne moze tu nista da crkne). Jedino sto ne bi trebalo da se radi je da se nabodu zvucnici direktno u k750.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Miskoni napisao:6630 app i kljajo, u čemu je problem, šta je smešno? Zašto je čudno spajanje telefona sa pojačalom? Pa nije ga brankos kačio na izlaz, niti ga je spajao na 220V~, spojio ga je na ulaz pojačala, baš kao što se spaja bilo koji drugi uređaj koji može da reprodukuje zvuk! Sad se ja smejem vama dvojici na komentaru... :dry:
Ja imam suprotno iskustvo a i on, jbg,neke stvari jednostavno.

Javi sta je bilo!

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

Meni nije jasno samo zasto je to uradio!?Moze da se desi da su kontakti ispod tastature riknuli-kako? to vec ne znam!Ima jedan lik koji je pokusao one kineske plasticne zvucnike koji se dobijaju standardno uz kupljeni komp da (a uz upustvo sa ovog sajta za pravljenje dobrih slushki) poveze sa fonom i naravno vise nije davao znake zivota... :|
P.S. sto se fleshovanja tice tesko da ce se problem resiti,ali vredi probati...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ma nije povezao zicice u izlaz za slusalice,zar to jos nije jasno!?A ja tipujem na flex kabal za tastaturu,sigurno se ostetila neka zicica koja je zaduzena za donji red tastera!
Pozdrav 8)

pigy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 12:29

Post od pigy »

Stari je po svom SE_u prolio vodu pa mu izgorili neki kontakti i sad na tastaturi ne radi 7, 0 i #.
Zato provjeri jos jednom da neko nije nesto prolio po njemu... :dry:

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

Lomnica kapiram da je on koristio gore pomenuti kabal,ja sam samo naveo slican primer sto je jedan lik uradio...a moze da se desi da je sam tel riknuo(doslo mu) :? a nisi nam odgovorio sta se desava sa fonom?Da li si ga nosio u servis?Koji je kvar u pitanju?

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Razna su iskustva
ja sam pre par godina imao SamsungX400 pa mu nekako nabijem adapter 2,5-3,5mm, okacim PC zvucnike na terasu pod strehu, spojim, svira celo leto (fm) samo tako.
A telefon i dalje radi besprekorno, znam posto je kod prijatelja.
To je budzenje, a ovo su legalni kablovi.
;-)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Odgovori