Nashao sam u comtrade-u, royalyon-u ali su cene nenormalne! od 360 do 450 eura, a ja imam 280! Pa me zanima, ako neko zna, ili ako ima iskustva da mi kazhe gde mogu nabaviti ovaj telefon sa full opremom za tu cenu. Na ovom sajtu pishe da je telefon 270 ali ne verujem da je full?
w800i full pack
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
w800i full pack
Posto nemam zivaca da se mucim sa prodavnicama kod kojih telefoni nisu full pack nego uvaljuju shta kome stignu, zanima me gde mogu da nadjem w800 u full pakovanju?
Nashao sam u comtrade-u, royalyon-u ali su cene nenormalne! od 360 do 450 eura, a ja imam 280! Pa me zanima, ako neko zna, ili ako ima iskustva da mi kazhe gde mogu nabaviti ovaj telefon sa full opremom za tu cenu. Na ovom sajtu pishe da je telefon 270 ali ne verujem da je full?

- Lobachewsky
- Gatekeeper

- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Necu ti sad reci neku veliku nauku: Na ovom sajtu imas cene za w800, okreni prodavnice cije cene ti odgovaraju i pitaj da li imaju w800 full pakovanje (512 mb kartica, slusalice, USB kabal, CD i sve to u onoj vertikalnoj narandzastoj kutiji). Nista te ne kosta, sem tel. impulsa
da ih pozoves i pitas.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
@nemke: pitaj u telekom+, oni daju original pakovanje i full pack. Imas njihov telefon na sajtu, zovi i pitaj ih.
POZ
POZ
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Ovako izgleda full pakovanje za koje se interesujes
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slik ... /W800i/24/
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slik ... /W800i/24/
Ma mene nije briga za kutiju! Ocu da dobijem sve iz full pakovanja! 512mb, originalan punjac, slusalice, cd sa programima, USB.... I to da sam u royaltonu ima nije tacno poshto sam ja pre uzimao telefone u najjeftinijoj radnji u gradu i svi su bili full.. A video sam u comtrade-u, royaltonu i roamingu u full pakovanju samo shto su svuda preko 30 000 din.. nishta pogledacju josh negde pa cu javiti ako uspem