Disk2phone problem!
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Disk2phone problem!
Imam problem sa disk2phone... Kada ubacim disk koji sam dobio u paketu sa telefonom i izaberem instalaciju disk2phone-a kaze mi da mi treba microsoft .net frameworks 1.1 service pack 1! Ja imam service pack 2 i imam instaliran net frameworks 1.1! Cak me i pita da li hocu da instaliram net frameworks.. ja izaberem da! Instalira ga i kad opet pokrenem instalaciju isto to kaze... Sta da radim? Jel ima neka posebna verzija za service pack 2 ili?[/i]
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ja vidim da ti imas puno problema i oko instalacije update,slusaj poslusaj me,ovako ako imas dva partice C i D prebaci sve sto ti je vazno na D i uzmes lepo od nekog ili ako imas ti windows i lepo ga instaliras opet sa service pack 2 i bices na konju nesto ti se poremetilo u sistemu cim imas problema

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Neam pojma pa pokusaj opet da reinstaliras nesto si zeznuo ili ti ili neki virus,ili neko treci.Sve bi resilo tvoje probleme,meni je windows padao 4 puta,a 2 puta sam se jedva izvukao da opet ne instaliram,a posto sam uzeo komp od nekog coveka koji je sam sklapao meni kad se nesto desi ja njega zovnem a on je tako brz kaze mozda za 2 nedelje dodje ja se iznerviram i onda sam nadjem win cd i instaliram.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...