W810
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Тел је стварно сам врх.
Сви га хвале, па да и ја не бих све понављао, мало ћу да га ''пљујем''!
Када се укључе слушалице, профил се не мења аутоматски на одговарајући профил, већ остаје профил који је био активан и пре тога.
Не могу да мењам називе фотки и снимака на камери.
Нема оних симпа оквирова кад се снимају фотке.
Квалитет пријема радија је доста слабији него код ранијих модела. (Пре овога сам имао к700 чији је пријем био далеко бољи)
Слушалице такође нису на завидном нивоу. (Квалитет звука наравно)
Оно због чега сам највише попиз....
је што нема опције у порукама, где се мењају величина слова, дебљина, подвученост, прецртаност, укошеност итд.
Ако нађем још неке замерке дописаћу их и вероватно ћу га продати.
Ако неко можда зна неки новији софтвер који има исправњене неке од ових недостакте нек јави.

Када се укључе слушалице, профил се не мења аутоматски на одговарајући профил, већ остаје профил који је био активан и пре тога.
Не могу да мењам називе фотки и снимака на камери.
Нема оних симпа оквирова кад се снимају фотке.
Квалитет пријема радија је доста слабији него код ранијих модела. (Пре овога сам имао к700 чији је пријем био далеко бољи)
Слушалице такође нису на завидном нивоу. (Квалитет звука наравно)
Оно због чега сам највише попиз....

Ако нађем још неке замерке дописаћу их и вероватно ћу га продати.

Ако неко можда зна неки новији софтвер који има исправњене неке од ових недостакте нек јави.
brate, nije problem do telefona nego do tebe! Kad naucis da ga koristis shvatices da si se izlupetao. Telefon ima one simpa okvirove(kaze se okvire): idi settings u kameri pa shoot mode pa frames. Za nazive slika si u pravu! i to mene najvise nervira
Radio je potpuno isti: uporedio sam sa k700i! Slusle su vrh. Obrati paznju na kvalitet izrade! I da bi zvuk bio sto bolji promeni one gumene nastavke na slusalicama! Ako si kupio full pakovanje dobio si male srednje i velike, u zavisnosti od velicine usiju! 

Poslednja izmena od n3mke u Pet, 18. Avg 2006. 22:34, izmenjeno 1 put ukupno.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
J'Ole kao sto n3mke, kaze fontel ne mozes da pljujes nikako jer je problem do tebe a ne do fona....nemoguce je uporediti k700 sa ovim cudom
nikako...to ti je zemlja-vasiona
sluske su vrh i nema uporedjenja u smislu standarda koji se dobija sa ostalim fontelima
ps: bolje ga prodaj jer ces tako bar usreciti nekog

sluske su vrh i nema uporedjenja u smislu standarda koji se dobija sa ostalim fontelima

ps: bolje ga prodaj jer ces tako bar usreciti nekog

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Pitanje za n3mke, i fain2daniel, da li je tacno sto kaze J'Ole, da stvarno nema te opcije u porukama za menjanje velicine slova, debljine........?
@ J'Ole, poskusaj da UPDATE-ujes software preko SEUS (SE update service)? Imas detaljnije na sonyericsson-ovom sajtu, ili pogledaj viewtopic.php?t=6560&postdays=0&postorder=asc&start=0 , mozda ce novi software resiti neke od tvojih problema!
@ J'Ole, poskusaj da UPDATE-ujes software preko SEUS (SE update service)? Imas detaljnije na sonyericsson-ovom sajtu, ili pogledaj viewtopic.php?t=6560&postdays=0&postorder=asc&start=0 , mozda ce novi software resiti neke od tvojih problema!

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
fifty, koliko sam ja primetio nema podesavanje fontova i sl. ali ne vidim kako je to i bitno uopste...nebitno nego ja sam pre par dana flashovao fontel preko SEUS'a na R4DB005 i znaci ima ispravljenih bagova od ranije broj propustenih poziva,kvalitetnije fotke,i jos par stvari ali problem je nastao kada se pozove broj iz imenika kome je dodeljena fotkica i znaci fotku ne prikazuje na ekranu kada zoves osobu ili kada te pozove ista sto je ranije sa starijom verzijom sasvim korektno radilo bez problema....
hmm dali je jos neko iskusio ovaj problem sa ovom verzijom sw'a?? nije neki veliki bug ali mi smeta 

Udja: Lopove jedan ukrao si mi avatar
!!!! Kakvi ste vi smaraci ne pljujte telefon ako ga nikada niste drzali u ruci ili ga nemate... Telefon je odlican! Stvarno nema povecavanje fontova u porukama??? Ali ne razumem zasto je to nekome vazno???
Video sam da je neko napisao da mu flash led treperi dok nije u SOS modu... I meni se to deshavalo! Prvih par puta kad sam palio fontel! Posle je proradilo i vishe ne treperi
O ovome sto je J`Ole napisao necu ni da pricam posto se izlupetao..... Mislim da je telefon odlican i nemam nikakve primedbe na njega, osim sto ne mogu da otvorim sis aplikacije
Ako nekoga zanima full pakovanje imate za 275 eura u Mobillandu, koja je zastupnik firme Strong & Unique i nalazi se u Balkanskoj ulici br. 35! Full pakovanje: telefon, baterija (neko rece da je dobio 2 ali 1 ide), slusalice sa 3 vrste presvlaka(kako rece seCSualac) i to nisu rezervne presvlake nego za one sa malo vecim ili malo manjim usima od normalnih, kartica MS Duo PRO Sony magic gate 512 mb sa adapterom, usb kabl, cd sa programima, punjac i adapter za slusalice.(Dobijate i uputstvo ali ko zna na kom jeziku) A ako nekog zanima imate uputstva na skoro svim jezicima na sajtu sony ericssona! Telefon podrzava mp4 format sto me je zacudilo ali ne podrzava novi 3gpp2 format...(podrzava obican 3gp) Moj telefon je proizveden u Maleziji, ali ima i nekih proizvedenih u kini. Baterija je Li-polymer 900 mAh i traje oko 3 dana sa umerenim koriscenjem: oko 20 min muzike dnevno, 30 minuta razgovora i 50 sms poruka... Mislim da je dosta 

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
fifty, cela prica o SEUS'u mora da sljaka ako znas sta radis tj. instal app'a kao pokretanje iste dok je konekcija prisutna i sve je jako prosto...nisu puno izmenili od prosle god. kada sam radio update zaP910...znaci na dial up'u ti treba oko 2h skidanja i to je to
luca, sto se fotkica tice pre update'a je sve radilo savrseno ali posle.........sve sam probao i nista......valjda ce sledeca verzija sw'a da to ispravi
n3mke, ovo je stvarno mocan fon nema sta

luca, sto se fotkica tice pre update'a je sve radilo savrseno ali posle.........sve sam probao i nista......valjda ce sledeca verzija sw'a da to ispravi

n3mke, ovo je stvarno mocan fon nema sta

Mozda je off topic ali bih postavio jedno pitanje pa ko mi odgovori hvala mu.Razmisljam da li da uzmem w800 ili w810,u dilemi sam...Koliko sam shvatio razlike bas i nisu prevelike ali bih nekoga ipak zamolio za savjet.Unaprijed hvala
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.
Del :Fabrique belgique.
@MIS- to sam i ja mislio dok nisam uzeo u ruke W810i...telefon je mnogo brzi (kretanje kroz menu i foldere), lepse su boje i malo je i razlike u nekim folderima...modernije je uradjen...mislim da ima stereo zvucnike za razliku od W800i i zvuk je stvarno vrh...vizuelno je lepsi a navigacioni taster za razliku od dzojstika je vrhunski odradjen... mislim da je realno bolji telefon... 

aepa ja sam gore rekao gde mozes da kupis original telefon! ko te tero da uzimas t mobile... Neko je vec otvorio slicnu temu (za k750) ali radi i na w810.... viewtopic.php?t=6917
5800 XM