W810i u pakovanju i sa svim sto treba...

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
pasivan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 23:44

W810i u pakovanju i sa svim sto treba...

Post od pasivan »

Vidim da su neki ranije postavljali slicno pitanje, ali da li je neko ovih dana kupio W810i a da nije skinut sa mreze i da je sve u originalnom pakovanju (a da ne kosta 350 evra i sl.)

Drugo, imam dosta prijatelja koji imaju telefone "skinute sa mreze"... vecina nema nikakav problem, pa me zanima sta to lose moze da krene ako uzmem onaj na kome je znak Vodafon-a
;) ;) ;)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

pasivan, flash ce izbrisati vodafone sw i imaces klasicni meni kao i svaki drugi samo ce ti logo dole ispod tastature ostati 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

aepa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 16:15

Post od aepa »

uzeo sam w810 tmobile.... fain2daniel je mozes da mi objasnis malo o tom flashovanju ... koliko kosta i gde sta kako i tako... hehe

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

u sustini flash ti ni ne treba ako nemas neka ogranicenja na fonu ili ti jednostavno smeta njihov logo,ikonica,los signal itd. pustio sam ti pp u vezi ovog drugog 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Truly
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 17. Sep 2006. 19:07

Post od Truly »

fain2daniel,
Jel bi mogao i meni da pustis taj pp? 8)
Imam w810i skinut sa vodafonove mreze i to me nervira, hocu originalni meni, tj originalni fon :)
BTW, ne mogu nikako da podesim net i mms. Sve sam pokusao :( Cini mi se da postoje neki settings-i vodafona koji me njakaju. Mozda ce flash to resiti?
I zanima me da li ima potrebe da update-ujem firmware? Trenutni je R4CE012.
Hvala unapred :)

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Truly,flash ce resiti taj problem sa mms i gprs podesavanjima,taj problem je poznat jos od t610 da neki put hoce da zeza gprs a neki put radi super.Fleshom ces resiti taj problem a samim tim ubacice ti najnoviji softver....

Odgovori