K700i - da li može da se namesti bilo koji zvuk za poruku?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

K700i - da li može da se namesti bilo koji zvuk za poruku?

Post od nevidljivi »

Imam K700 već oko pola godine i jako sam zadovoljan njime. Zanima me samo jedna stvar: da li postoji neka novija verzija firmware-a za njega koja omogućava da za poruku može da se izabere bilo koji zvuk, a ne samo od onih 6 ponuđenih. Može li se to uopšte rešiti? Unapred zahvalan na odgovorima.
Ghost

Wanderer
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 28. Avg 2006. 20:38

Post od Wanderer »

ja sam imao k700 godinu ipo dana i nisam nasao nacin da se stavi neka druga melodija sem tih 6 ponudjenih...
tako da neverujem da moze...

mada mozda gresim

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ne gresis,i ja sam ga imao 9 meseci (do tada najduze od svih telefona) :wink: i nisam takodje nasao nacin,mada danas imas programa za sve i svasta pa mozda... ali sumnjam!
Pozdrav 8)

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nevidljivi »

To sam i pomislio-da nisu možda izbacili neki novi firmware koji dodaje tu mogućnost, šteta ako ne može zato što imam stražno dobre zvuke za poruku. Nadam se da će možda i izaći neki novi firmware, hvala svima na odgovorima.
Ghost

altas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2006. 15:39

Post od altas »

Nema firmware, ali postoji program pomocu koga mozes poslati skripte u telefone (samo preko USB kabla), koji mogu promeniti melodije za SMS. Ja imao K700, ali vec sam ga bio poklonio sestri kad sam saznao za to. Ako nabasam na link poslacu ti!

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nevidljivi »

altas, puno hvala, kad nađeš taj link, pošalji mi, ja sam i pretpostavio da tako nešto može da se uradi.
Ghost

Odgovori