V800 - Z800

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
x3m.Marco
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 15:01
Kontakt:

V800 - Z800

Post od x3m.Marco »

U Petak qpujem V800, mnogo me smara Vodafon soft (mislim koga ne :) )
E sada interesuje me sta mi je potrebno da Fleshujem mob da ubacim soft od SE Z800. To bi mi bila prva reinstalacije softa na mobu. Noob sam za to, zato mi lepo izqckajte sta mi je potrebno, znam samo da mi treba USB Cabl :) :lol:
Naravno postavite linkove za progmachice koji su mi potrebni za rein, i neki tutorial ako moze. Mnogo trazim ali jbg mnogo me smara VODAFON :D.Unapred Hvala !!!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ne mozes,koliko ja znam,ukloniti ceo Vodafon softver na SE telefonu,mada mozes dekastimizovati delimicno ali... pogledaj tred ispod gde covek pita sta da radi posto ne moze da postavi .mp3 za zvono... mislim da je servis pravo resenje,sem ako i za SE ne postoji neka kucna alternativa flesovanju kojim se menja ceo softver (znaci ne samo update postojeceg preko SEUS-a,pa da opet dobije Vodafon-ov)!
Pozdrav 8)

x3m.Marco
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od x3m.Marco »

Kakaw je to telefon kada moras da se izcimas da bi stavio .mp3 kao ringtone ???!!! :blinky:
Ako jos neko znas jos nesto vishe neka pusti replay. Owo mi nije pomoc,samo povod da ga ne qpim :unsure: Ajde narode pomoc plz

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

Ma kupi ga, pa u servis da ti ubace cist softver, i uzivaj! A tragove Vodafona vise neces ni primetiti.

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

evo josh jednom da postawim pitanje u owom delu foruma. . .Moja drugarica ima v800 i fleshowali su joj u radnji gde je kupila softverom od z800. . .medjutim rekli su nam da se posle fleshowanja chesto deshawa da telefon gubi mrezu i jedwa samo uspeli da ih namolimo da to urade!Ja sam to shwatila kao josh jednu glupost servisera i lenjost da utroshe desetak minuta za fleshowanje,ali sada se drugarica zali da telefon stwarno chesto gubi mrezu :( ne znam zbog chega je to,da li postoji mogutjnost da je telefon loshe fleshowan?Ja sam widela da je fleshowao preko neke 2 zice koje su pri kraju bile spojene izolir trakom sa nekim nastawkom :blinky: ko zna shta je on koristio za fleshowanje,a i chekali smo sigurno preko 45 minuta dok ga je fleshowao :| zna li neko u chemu je problem,ima li spasa da se telefon ponowo fleshuje u nekom dobrom servisu ili neshto stwarno ne walja?

x3m.Marco
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od x3m.Marco »

Ne znam sta da ti kazem, fleshovacu ga i ja samo da skinem Vodafon soft, budjaj je bre, smor, pa sta da radim ako gubi posle, prodacu ga nekome :D

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ixtis »

"Tanja-Ja sam widela da je fleshowao preko neke 2 zice koje su pri kraju bile spojene izolir trakom sa nekim nastawkom".
Flesovao joj je fon preko Test Pointa. Tako su i meni svojevremeno flesovali W550, jer je bio nov mob pa nisu imali softver za njega. S obzirom da V800 nije bas najnoviji model, neka ga drugarica odnese u drugi servis na ponovno flesovanje. I neka im napomene za prethodni slucaj. Pozdrav!

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

znachi,loshe je fleshowan?zna li neko neku dobru radnju da ga odnesem na fleshowanje,da mi poshalje na pp,bila bih mu zahvalna. . .

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

ipak nije stwar u fleshu,fleshowan je ponowo u drugom serwisu,wracen mu je vodafon softwer ali i dalje chesto gubi mrezu,a i drugarica mi kaze da kada je neko pozowe ne moze da je chuje. . ona swe dobro chuje ali nju ne chuju shto nebi trebalo da ima weze sa softwerom?I kada shalje poruke,mora 10 da poshalje da bi 1 stigla. . . :smutny:
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ixtis »

Tanja napisao:ipak nije stwar u fleshu,fleshowan je ponowo u drugom serwisu,wracen mu je vodafon softwer ali i dalje chesto gubi mrezu,a i drugarica mi kaze da kada je neko pozowe ne moze da je chuje. . ona swe dobro chuje ali nju ne chuju shto nebi trebalo da ima weze sa softwerom?I kada shalje poruke,mora 10 da poshalje da bi 1 stigla. . . :smutny:
A sto je pobogu vracala Vodafonov softver? Zasto joj u tom servisu nisu ubacili softver od Z800!? Ne znam sta da te savetujem, ja bih probao i sa z800 softverom, pa iako tada bude zezao neka reklamira mob u radnji gde je kupila. :shock:

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

nisi prochitao lepo moje postove,chim ga je kupila stavili su joj softver od z800 i na to smo ih jedwa naterali,goworili su nam da kod v800 kada se stawi softwer od z800 posle ispada iz mreze. . .Meni je to zwuchalo kao glupost,ali eto,oni su se sad ogradili i recice da je to zato shto su menjali softwer na nashu odgowornost :angry: medjutim,meni owo ne lichi na softwerski problem,ochigledno da sa telefonom neshto nije u redu :x pre neki dan u drugom serwisu,nash drug chiji je serwis wratio je wodafon softwer ali i dalje je ista pricha,nikad nije dostupna i deshawa se swe ono shto sam napisala u prethodnom postu. .
Znachi,telefon je 2 puta fleshwan,prwo originalnim softwerom odmah chim je kupljen i od tada stalno ispada iz mreze,zatim mu je wracen vodafonov softwer ali i dalje ista pricha. . .to me dowodi do zakljuchka da nije problem u softweru nego u hardweru telefona :smutny:

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Tanja, sad je izgubila garanciju na softver telefona koliko se razumem? Pa kao sto vidis nije uvek lenjost servisera u pitanju.....ima ih verovali ili ne koji nesto i znaju 8)
5130+Koss the plug....

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

da. . .wratitjemo mi fabrichki sofwer ponowo u telefon,ako primeti eventuanu razliku u werzijama softwra shto je malo mogutje,retjitjemo da smo apdejtowali softwer :D nego,objasni ti meni kako je to mogutje da fabrichki softwer moze da naprawi takwu zbrku u telefonu da ispada iz mreze,i bash sam probala da naprawim jedan razgowor tim telefonom da se uwerim.Par sekundi je swe normalno i onda odjednom sagowornik me wishe ne chuje. . .tada kao da mirofon zablokira i koga god da pozowem ne moze da me chuje. . .ali nakon nekog wremena kada se telefon "ohladi" ,mikrofon opet proradi ali priwremeno,na par sekundi i ponawlja se ista pricha. . .swashta :? ne mogu poruke da se shalju i td. . .I to bash samo kod tog modela :? pre bih rekla da neshto u samom hardweru telefona nije kako treba :uhuh:

kobra@
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 07. Avg 2008. 06:20

Post od kobra@ »

gde da nabavim kameru i flet za se v800 moze i ceo fon ako je neki drugi kvar ali da je ovo ispravno

Odgovori