Noise na slikama po dnevnom svetlu !?!?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Noise na slikama po dnevnom svetlu !?!?
Kakve su najbolje fotografije i koliko je potrebno da imate osvetljenje....Zanima me, kada slikate sa K750i u sobi, dnevno setlo je u pitanju, da li imate kao mali noise, ili zapravo malko snega kada se uvelica slika na kompu?? Mozete li da okacite neke slikice, da se vidi kako je stvar i kod Vas??? !!!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
@zorancd: sve zavisi od toga koliko aparat proceni ISO vrednost. Sto veci ISO, veci shum i "svetlija slika". Ali zato kada slikash unutra (a mozesh i uvek) da drzish ukljucen Nightmode i time kazesh aparatu da slobodno stavi malo veci shutter speed pa ako nema svetla on nece da povecava ISO vrednost na neke preterane cifre ako nema potrebe.
Po danju ISO ti je uglavnom na minimum (to je ISO 100 valjda ili koliko vec) i necesh imati problema sa shumom.
Poz
Po danju ISO ti je uglavnom na minimum (to je ISO 100 valjda ili koliko vec) i necesh imati problema sa shumom.
Poz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Hm, zanimljivo hvala svima!
Svaka cast malo me iznenadjuju pojedinacni odgovori ovde na forumu, ima i onih koji znaju nesto. Da znam, ja sve to, ali rekoh, da odam temu, zapravo, da je ipak SE sr... i to i bez najave i sa najavom. Takodje i Syber shoot...new, isprobao licno. Sheeet !!!!!!!!!!!! Isto sr..., malo bolje pakovanje...Ali veruj te mi... bacis niz sobu k750 nista, a bacis k800, mozes da se pozdravis s njim
Svaka cast malo me iznenadjuju pojedinacni odgovori ovde na forumu, ima i onih koji znaju nesto. Da znam, ja sve to, ali rekoh, da odam temu, zapravo, da je ipak SE sr... i to i bez najave i sa najavom. Takodje i Syber shoot...new, isprobao licno. Sheeet !!!!!!!!!!!! Isto sr..., malo bolje pakovanje...Ali veruj te mi... bacis niz sobu k750 nista, a bacis k800, mozes da se pozdravis s njim
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt: