K800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Ma ipak cu na kraju uzeti hpm-70,a memorijsku (1GB) malo kasnije,jbg nemam sad toliko kesa za sve! :wink:
Jel zna neko mozda gde ima da se kupi Memory Stick Micro (1GB),i koliko kosta,moze i na pp! :o :wink:

EnricoAdams
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 17:04

Post od EnricoAdams »

А јел има негде да се купи тај додатак за 3.5мм слушке или то мора де се прави?

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Uzeo sam ga pre 2 dana (K800),fon je stvarno vrh! :D
Ko je rekao da nije vredan kupovine jer ima malo poboljsanja u odnosu na K750,GRESI!!! :P :wink: 8)
Do sad nisam primetio da ima neke mane,jedino mislim da bi muzika (cak i sa hpm-70) mogla da bude malo glasnija,kvalitet muzike je sasvim pristojan,slicno kao na K750! :smutny: :wink:

Tipkaros
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 14. Sep 2006. 00:18

Post od Tipkaros »

Uzeo sam fon pre neki dan i zadovoljan sam njime. Znam da je prva stvar sto ljudi spominju kod ovog telefona - kamera, a sad sam shvatio i zbog cega. :)

Imam softver R1CF001. Ne znam ima li toga u ranijim verzijama softvera, ali sada je ulaskom u onaj fabricki meni moguce iskljuciti punjenje telefona preko usb kabla, mada, ako iskljucujete kompjuter dok vam je telefon jos nakacen na usb, na trenutak ce se pojaviti na njemu "charging" i ugasiti.

Otkrio sam do sada samo jednu manu koja me malo iritira. Na k700 je moglo da se za svaki profil odredi razlicit ringtone i message alert, a ovde ne. Dok sam nosio k700, cim izadjem iz kuce, samo promenim profil i sve je ok, a sad pored promene profila moram rucno da promenim i melodiju i zvuk za poruku (jer imam razlicite te zvuke kad sam kuci i kad nisam). Ne znam zasto su tako namestili, onako je bilo mnogo bolje.

U vezi sa memorijskom karticom - u inostranstvu su trenutne cene kartica ovakve: 512mb - oko 30e, 1gb - oko 50e. Ako zna neko da se te kartice mogu naci i kod nas po slicnoj ceni, nek mi javi na pp.

Jasmin1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 09:28

Post od Jasmin1 »

Da li neko moze da mi kaze neki softver pomocu kojeg biu mogao da skinem muziku na K 800i nije mi dosao CD kada sam ga kupovao pa ako bi mi neko mogao poslatio link sa kojeg bi mogao da skinem taj softver....

:cry: :cry:

Tipkaros
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 14. Sep 2006. 00:18

Post od Tipkaros »

Da skines muziku? Mislis da prebacis iz kompa u fon? Onda ti je to oficijalni SE-ov PC Suite.

A moze i MyPhoneExplorer.

emre
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 16:06

Post od emre »

e mob (k800) mi je na engleskom. da li neko zna kako ser moze to prebaciti na srpski jezik ?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Barabo napisao:Interesuje me da li moze da se zastiti tastatura sa kodom,npr kad stavim keylock posle kad ga ponovo otkljuchavam da moram da ukucam sifru? 8)

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Mislim (gotovo sam siguran) da SE fonovi ne mogu to da rade,cak ni sa nekim JAVA aplikacijom tako da... :roll: :wink:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ja nisam cuo da tako nesto postoji... iskreno, mislim da nije nemogutje napraviti ali da nema realne potrebe za tim... a cak i da se napravi i da radi mogla bi se relativno lako preskociti... ali to nije tema... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@McLaren: da, to je jedna veeeelika glupa stvar od SE-a, jer problema da se to uradi prosto nema, a zasto to ne urade, stvarno ne kontam. Da bar postoji bilo kakav nacin da se zastite privatne informacije od zlih ruka (npr. da stave kao sto imaju samsunzi i motorole password na messages ili bilo shta).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

dulentse
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Jul 2006. 22:53

Post od dulentse »

Samo jedno pitanje za ljude koji su pazarili k800-kakav je imenik, tj. da li jos ima one glupe fore (kao na k750) kad hoces da vidis sve informacije iz kontakta? To me izludjuje na k750, pa me samo zanima da li su to popravili.

Pozdrav

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

nema lampu :x
MNJIH!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ajd ako je neko podesio na K800i GPRS i MMS neka kaze kako i neka kaze ako zna sta je to TORCH...hvala... :oops:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Mozes na vise nacina,po meni,najlakse ti je da nazoves telenor (9863) ili telekom (789) i kazes operateru da hoces da podesis parametere za GPRS i MMS,stignu ti dve instalacione poruke na koje kliknes samo "Yes" i to je to! 8)
Naravno mozes i da odes na sajt telenora ili telekoma i tamo imas objasnjeno kako da podesis parametre rucno,automatski...,al mislim da ti je najbolje ovo prvo sto sam napisao! :roll: :wink:
A ovo TORCH ti je svetlo za fonove odnosno LED diode,a imas i jedan programcic za Symbian fonove koji nemaju LED diode koji se zove "TORCH",koji kad ukljucis,ekran skroz pobeli i tada fon koristis da bi osvetlio nesto,ustvari to je kao zamena za LED diode! :wink:
Inace K800 nema TORCH sto znaci da ne mozes da ukljucujes svetlo jer koristi pravi blic (Xenon flash) a ne LED! :roll: :wink:

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

Npr. N70Torch - program kod Symbian telefona koji ti led diodu pretvara u baterijsku lampu. Super stvar, ako ne preteras!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

cuo sam da su "skidali" sa neta taj Torch za K800i pa zato pitam...telefon je vrh... 8)

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

torch za k800 postoji,a i da ga jos nisu napravili,teoretski moze jer ima led,a to je lampica za koja gori crveno pored xenonskog blica,jos bolje izgleda od one na k750,ako je neko pronasao i stavio na fon neka podeli sa nama iskustva
nokia c7

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@McLaren: taj TORCH, tj. da ti display bude beo je NAJVECA GLUPOST NA SVETU! To ne svetli nimalo.

A inace, llulle, u pravu si, meni je isto drug rekao da ima da se skine Java program koji ukljucuje Af Assist lamp (ta crvena lampica) sto je sigurno mnogo bolje nego kod k750 !
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Dario,isto mislim da vecu glupost nisu mogli da naprave,potpuno je beskoristan program,kad sam ga video na ortakovom N-Gage-u,otprilike mi je faca bila ovakva :lol:!
A taj Torch za K800 cu probati negde da nadjem pa ako uspem javljam! :wink:

Odgovori