Uzeo sam fon pre neki dan i zadovoljan sam njime. Znam da je prva stvar sto ljudi spominju kod ovog telefona - kamera, a sad sam shvatio i zbog cega.
Imam softver R1CF001. Ne znam ima li toga u ranijim verzijama softvera, ali sada je ulaskom u onaj fabricki meni moguce iskljuciti punjenje telefona preko usb kabla, mada, ako iskljucujete kompjuter dok vam je telefon jos nakacen na usb, na trenutak ce se pojaviti na njemu "charging" i ugasiti.
Otkrio sam do sada samo jednu manu koja me malo iritira. Na k700 je moglo da se za svaki profil odredi razlicit ringtone i message alert, a ovde ne. Dok sam nosio k700, cim izadjem iz kuce, samo promenim profil i sve je ok, a sad pored promene profila moram rucno da promenim i melodiju i zvuk za poruku (jer imam razlicite te zvuke kad sam kuci i kad nisam). Ne znam zasto su tako namestili, onako je bilo mnogo bolje.
U vezi sa memorijskom karticom - u inostranstvu su trenutne cene kartica ovakve: 512mb - oko 30e, 1gb - oko 50e. Ako zna neko da se te kartice mogu naci i kod nas po slicnoj ceni, nek mi javi na pp.