Restartuje mi se komp kada ISKLJUCIM fon sa usb-a

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nisam mogao da se setim kako bese"radi"BSOD jer srecom nisam imao potrebe ni da gledam tu glupost!! :angry: Jesi cuo da"kao"planiraju da ubace reklame na BSOD ekran? :D :lol:
Pozdrav :roll:

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Hm, ovoga se nismo setili svaka cast Miskoni, jesi li ti io imao skoro nekih problema tog tipa, pa si upucen?
Lomnica_city, sto XP ne bi radio na PII? :? Ja imam na onom u magacinu xp i sve je ok, nemam pojma koji je radni takt procesora, ali je definitivno mali. Ispod 400 mhz sigurno :shock:
Zahtevnije aplikacije nemam, samo program za vodjenje materijalnog knjigovodstva.
5130+Koss the plug....

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Lomnica_city, toliko se često dešava pa da ga promovišu u reklamni prostor, a? :D

Masterokrata, nisam imao tih problema ali sam eto - upućen... :wink:

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ma nece da radi jer je nesto nekompatibilno,ustvari to nesto je HPT366 kontroler i za njega postoji samo Windows 2000 drajver,neki kazu i da moze da se zbudzi na silu da radi na XP ali na toj Abit BE6 ploci nije htelo,ni sa update-om BIOS-a,samo BSOD pa BSOD,i sa SP1 i sa SP2!
Miskoni,izgleda da hoce i na tom smecu da zarade,moraju da povecaju zaradu,znas koja su sirotinja! :lol:
Pozdrav 8)

Tipkaros
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 14. Sep 2006. 00:18

Post od Tipkaros »

Nije me bilo neko vreme, ali hteo sam da isprobam sve sto mi pada na pamet u vezi sa ovom temom i evo sta se sve desavalo:

BSOD se ne pojavljuje cak i kada iskljucim "automaticly restart" (bilo u win-u ili pri start-up-u), nego se komp isto restartuje kao i kada je ovo ukljuceno.

Kada se prikljuci fon na kabl, u device manager-u se pojavi sve sto je instalirano za fon, a to su nekih 7 stvari (cini mi se). Neke je moguce uninstall-irati (i/ili update-ovati), a neke od njih, kad kliknem na uninstall ili update, on kao krene sa tim i odjednom mi se isto onako restartuje komp. Ako slucajno kliknem disable na njih, takodje se odmah restartuje. Medjutim, nakon restartovanja, moguce je opet uraditi uninstall istih stvari i ovoga puta ce se lepo izbrisati. Na taj nacin sam izbrisao sve sto se instaliralo uz fon (uz milion "nasilnih" restarta, jadan komp), skinuo novi PC Suite (uz kog dolaze i drajveri za fon) instalirao sve to lepo opet redom (prvo drajveri pa posle PC Suite) i i dalje imam isti problem.

Dobio sam zelju da posaljem jedan mail sonyericsson-u, ali imam osecaj da bi oni bez ikakvog razmisljanja jednostavno okrivili moj komp za sve ovo.

Imate li jos neku ideju?

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

I mi smo ga okrivili! :D Sad predji na sledece,update BIOS-a i drajvera za chipset ploce!
Pozdrav 8)

Tipkaros
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 14. Sep 2006. 00:18

Post od Tipkaros »

U prethodnom postu sam napisao da sam vec update-ovao BIOS i drajvere za chipset, provaljen si, ne citas sve, c c c :P :D

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Tipkaros,mogla bi da padne instalacija win'a ako ti je ta konekcija jako bitna...preporucujem neki drugi vid tj pristup fontelu sa kompa... :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Odgovori