Nisam mogao da se setim kako bese"radi"BSOD jer srecom nisam imao potrebe ni da gledam tu glupost!! Jesi cuo da"kao"planiraju da ubace reklame na BSOD ekran?
Pozdrav
Hm, ovoga se nismo setili svaka cast Miskoni, jesi li ti io imao skoro nekih problema tog tipa, pa si upucen? Lomnica_city, sto XP ne bi radio na PII? Ja imam na onom u magacinu xp i sve je ok, nemam pojma koji je radni takt procesora, ali je definitivno mali. Ispod 400 mhz sigurno
Zahtevnije aplikacije nemam, samo program za vodjenje materijalnog knjigovodstva.
Ma nece da radi jer je nesto nekompatibilno,ustvari to nesto je HPT366 kontroler i za njega postoji samo Windows 2000 drajver,neki kazu i da moze da se zbudzi na silu da radi na XP ali na toj Abit BE6 ploci nije htelo,ni sa update-om BIOS-a,samo BSOD pa BSOD,i sa SP1 i sa SP2!
Miskoni,izgleda da hoce i na tom smecu da zarade,moraju da povecaju zaradu,znas koja su sirotinja!
Pozdrav
Nije me bilo neko vreme, ali hteo sam da isprobam sve sto mi pada na pamet u vezi sa ovom temom i evo sta se sve desavalo:
BSOD se ne pojavljuje cak i kada iskljucim "automaticly restart" (bilo u win-u ili pri start-up-u), nego se komp isto restartuje kao i kada je ovo ukljuceno.
Kada se prikljuci fon na kabl, u device manager-u se pojavi sve sto je instalirano za fon, a to su nekih 7 stvari (cini mi se). Neke je moguce uninstall-irati (i/ili update-ovati), a neke od njih, kad kliknem na uninstall ili update, on kao krene sa tim i odjednom mi se isto onako restartuje komp. Ako slucajno kliknem disable na njih, takodje se odmah restartuje. Medjutim, nakon restartovanja, moguce je opet uraditi uninstall istih stvari i ovoga puta ce se lepo izbrisati. Na taj nacin sam izbrisao sve sto se instaliralo uz fon (uz milion "nasilnih" restarta, jadan komp), skinuo novi PC Suite (uz kog dolaze i drajveri za fon) instalirao sve to lepo opet redom (prvo drajveri pa posle PC Suite) i i dalje imam isti problem.
Dobio sam zelju da posaljem jedan mail sonyericsson-u, ali imam osecaj da bi oni bez ikakvog razmisljanja jednostavno okrivili moj komp za sve ovo.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.