W800-vrh joysticka
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 27. Sep 2006. 23:27
W800-vrh joysticka
Otpao mi je narandžasti, gumeni vrh joysticka, pa je sada korišćenje jako neudobno. Da li neko zna gde, i da li uopšte može da se nabavi?
Ne treba menjati ceo dzojstik, vec moze promeniti samo (sivu kapicu). Inace, meni je isto otpala ta gumica, pa mi je upravljanje bilo jako neudobno. Kompletna zamena unutrasnjeg dzojstika (sa kapicom) kosta 10 evra, ali su mi u servisu rekli da mi to ne treba nego da probam da nadjem samo kapicu dzojstika, ali je nigde nema. Sta sam uradio? Isekao sam mali deo cevcice iz hemijske olovke, (za divno cudo, tacno ulazi u obim za gumicu) obojio u narandzasto, i zalepio. Ne da sljaka, nego je bolje od gumenog dela!
E sad, kad bih ti rekao ne bi mi verovao! Jedino sto sam imao pri ruci bio je marker crvene boje. Nekoliko puta sam ga bojio, susio, bojio, susio... Kad sam zalepio na dzojstik, crvena boja je pocela da se skida (valjda od znojavih prstiju), ali nije se skinula cela, nego je izbledela i poprimila narandzastu nijansu! Sad ima jednu manu, posto je od cevi hemijske olovke, lako se suplji deo napuni prasinom, pokusao da ga popunim lepkom, ali nije uspelo.ElChupacabra napisao:
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
A kada vec ima znalaca, gde da se nadje nalepnica ona dole doduse sa K750 QuicShare
???? Je li imao neko iskustvo sa time, posto se pocela skidati.... UZASNO JE...
http://www.freeforum101.com/sonyericsson
???? Je li imao neko iskustvo sa time, posto se pocela skidati.... UZASNO JE...
http://www.freeforum101.com/sonyericsson