2.5mm to 3.5mm Audio adapter

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

2.5mm to 3.5mm Audio adapter

Post od Mikele »

extra stvar, danas sam uzeo, pa da se pohvalim!
radi na p900 provereno, dakle, trebalo bi da radi i na p910i!

Slika

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Fina spravica... 8)

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

Dexter napisao:Fina spravica... 8)
fina, a jeftina ;) 8)

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Radi sigurno i na P910, to je običan analogni adapter i ne bi trebalo da ima problema sa kompatibilnošću. Može to i da se napravi, ali ako je jeftino, onda je bolje kupiti gotov.
Sir_Oliver, gde si to kupio, to će obradovati korisnike svih telefona koji imaju 2,5 mm jack.
Ghost

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

nevidljivi napisao:Radi sigurno i na P910, to je običan analogni adapter i ne bi trebalo da ima problema sa kompatibilnošću. Može to i da se napravi, ali ako je jeftino, onda je bolje kupiti gotov.
Sir_Oliver, gde si to kupio, to će obradovati korisnike svih telefona koji imaju 2,5 mm jack.
ne smem da reklamiram prodavnicu, koga zanima, nek pita preko pm!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Nisam znao da P910 ima 2,5mm???, odlično :) .

Jeftino je, (par desetina dinara), barem adapter-samo banana bez kablića, 2,5 na 3,5mm i ima to svuda. Džabe, ko će da ga pravi. Verovatno je ovaj sa kablom bolji jer će sigurno kasnije da se rasklima.
Super stvar.

Pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Pa 2,5 mm ulaz ima vecina starijih se fonova(z1010...)a to sto kompanije naplacuju adaptere za slushke par desetina evra je pljacka,jer proizvodnja istog ne kosta nista ali bukvalno nista.....

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

ja sam adapter platio samo 100 kinti.... to bas nije puno za funkciju koju obavlja!

Vidovdanac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 05. Avg 2006. 18:10

Post od Vidovdanac »

A to je kao zvucnik? .

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Vidovdanac, ne nego adapter za 3.5 mm slusalice koje koriste mp3 player i diskmen 8)
Ja imam neki jos od prvog n-gage-a, sad me bas Sir_Oliver, zainteresovao da probam na p910 odoh da probam pa za sat - dva prenosim utiske 8)
5130+Koss the plug....

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Evo mene... :D samo da kazem da radi i da bruka zvuci, koristio sam sluske Altec leansing, nemamo pojma koji su model neke sto se preklapaju, drug ih koristi za PSP i gruvaju, a sad znam da ce i meni jedne takve trebati :D
Problem i dalje ostaje javljanje ali dobro... 8)
5130+Koss the plug....

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Ljudi, za 100 kinti se ne isplati praviti taj adapter, samo dva dobra konektora koštaju preko 100 dinara ako uzimate neke kvalitetne, plus kabl plus cimanje oko lemljenja. To je stvarno jeftino, a radi posao.
Ghost

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Nevidljivi,slazem se da se isplati kupiti takav adapter za taj novac,Ali originalni adapteri npr. za nokiju "AD" i sl kostaju mnooogo vise nego sto zaista vrede.
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

kljaja napisao:Nevidljivi,slazem se da se isplati kupiti takav adapter za taj novac,Ali originalni adapteri npr. za nokiju "AD" i sl kostaju mnooogo vise nego sto zaista vrede.
:x
Istina,
a verovatno nekakva bezvezna opcija na mobu košta više nego da jednostavno naprave "rupu" za 3,5mm kao standard (kad se već lože na "music" functions)
Ja da sam "neka vlast" stavio bih x2 3,5mm izlaza, (za svaki slučaj) :D
;)

zorancd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 18:53

Post od zorancd »

A gde da se nabavi adapter za obicne slusalice, mislim za model k750, jel neko zna? Bas bi voleo da kupim , vidim u gradu imaju neki, ali ono, kako da startujes sve, pa da pitas....glupo je, zar ne? :D :D :D :D :D :D :D

mobilare_CarE
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 29. Sep 2006. 11:45

Post od mobilare_CarE »

zorancd napisao:A gde da se nabavi adapter za obicne slusalice, mislim za model k750, jel neko zna? Bas bi voleo da kupim , vidim u gradu imaju neki, ali ono, kako da startujes sve, pa da pitas....glupo je, zar ne? :D :D :D :D :D :D :D
takodje me interesuje postoji li taj adapter za k750i ??? ili da li postoje neke slusalice koje se bas dobro cuju/bass da je ok/ video sam neke jeftine ali one nisu orginal pa se cuju kao neki najgori tranZistoR!!! :shock:

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Adapter jedino da se nađe od Walkman serije mislim da ne postoji poseban za ostale, što je bezveze. Kako da se nađe, snađite se... A onda na to (preporuka za početak) Koss slušalice od 600 plus još "koliko ko ima" i vozi.
http://www.koss-scg.com/

btw, zorancd ti ako si neki admin, nekog foruma, trebao bi da znaš, čisto onako

pozz

zorancd
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zorancd »

Pa znam, ali ajde da pomognemo i ostalima...
Inace standardno za ovaj adapter, nije moguce lepo ga izvesti, inace...zvuk je porvereno malko poboljsan. jer kao sto rekoh, i ti sam, trebas da nadjes dobre slusalice.... kao prvo, aii preporucujem da ako vec posedujete neke od mp3 playera, onda iskoristite njih, lepse, su, i sto je najbitnije glasnije... inace, ima likova koji mogu da srede to u gradu, zapravo da naprave adapteer...

zorancd
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zorancd »

Pa znam, ali ajde da pomognemo i ostalima...
Inace standardno za ovaj adapter, nije moguce lepo ga izvesti, inace...zvuk je porvereno malko poboljsan. jer kao sto rekoh, i ti sam, trebas da nadjes dobre slusalice.... kao prvo, aii preporucujem da ako vec posedujete neke od mp3 playera, onda iskoristite njih, lepse, su, i sto je najbitnije glasnije... inace, ima likova koji mogu da srede to u gradu, zapravo da naprave adapteer... Ima dve verzije, sakratkim kablom i naravno bez, ja preporucujem bez, lepse ije i bolje izgleda.... http://www.mobileplace.co.uk/images/sto ... t_7345.big i nravno bez http://froogle.google.com/froogle_image ... 3778&hl=en

zorancd
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zorancd »

Sada koja vam se od ova dva modela vise svidjaju ????!!!??? Objasnite sami ....naravno da je bez kabla bolji i prakticniji....

Odgovori