Dobrodosao na forum MS-a!Za remote control moras da imas bluetooth na kompu,ukljucis BT na kompu udjes u RC na fonu izaberes jednu od tri opcije i putem BT veze preko fona mozes da vrsis funkcije misa tj dzojstikom pomeras pointer,upravljas media playerom.....Probaj pa javi.
Sto se cena kartica tice pogledaj na IT svetu....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
pa duo smo i rekli...valjda je na to mislio....teoretski moze i obichan pro,al ce ono parche da mu viri napolje nema veze,moze da zakachi kishobran,jaknu ili tako neshto....da sushi vesh....shalim se,ali obichni memory stick je stvaaaaarnnooo veliki...proteze se odavde u nedogled
shinydiscoballz ,u paketu sa telefonom moras da dobijes i adapter gde gurnes MS Duo karticu(onu manju koja ide u telefon) i fakticki imas i MS Pro koju kasnije koristis u Sonyjevom digitalcu,citacu kartica i slicno.Mozda si na to mislio?
Svaka malo bolje opremljenija prodavnica bi trebala da ima i kartice na prodaju,a sad te MS Duo Pro od 512 i nisu skupe.Cene ja ne znam u Srbiji,neko iz BGD-a ce ti vec dati savet uskoro.
Pozdrav
A da se vratimo naslovu teme: Remote control. Funkcionise kao sto je vec opisano, ALI niste ograniceni na 3 ugradjena profila (Desktop, MediaPlayer, Presenter) vec mozete kreirati sopstvene profile za programe koje zelite (npr. Winamp, PowerDVD, CrystalPlayer...) a sve to pomocu jednostavnog programcica koji se moze skinuti na SE sajtu. Mislim da se zove BTRemote.
Pa funkcija jeste u samom telefonu. Jedino se dodaju novi profili (pomoću navedenog programa novi profili se prave na PCu, snime se (fajl sa ekstenzijom .HID) a onda se takav fajl BT-om prebaci na fon i pojavi vam se nova opcija kad uđete u Remote Control). A program se tačno zove Bluetooth Remote Control i kao što rekoh može se skinuti sa SonyEricsson stranice.
Aaaaa...e onda ok,vidis,to nisam ni znao,jer iskreno nije mi se bas svidela ta funkcija da upravljas kompom preko telefona.Misem ipak to ide mnooogo brze U svakom slucaju,mozda se nekom svidja...
Svakako da miskom ide mnoogo brze (a tek tastaturom!). Al ko komp koristi za muziku i filmove i pri tome nema neki daljinski (tipa onih sto idu uz neke TV kartice pa se mogu konfigurisati da rade jos po nesto),
i nema wireless miska/tastaturu, a ima BT moze iskoristiti telefon
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.