punjach za k750i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
shinydiscoballz
Banned
Pridružio se: Ned, 03. Sep 2006. 17:09
Kontakt:

punjach za k750i

Post od shinydiscoballz »

pokvario mi se punjach za k750i...
ne mogu da verujem...
jel znate gde da kupim novi, i koliko koshta ???

bash mi je frka, sutra treba da idem na ekskurziju, a neam punjach... evo sad punim telefon preko usb-a..

ako znate neke shopove, poshaljite mi pm... i ako imate i telefone prodavnica, josh bolje...

hvala :)

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Ccc!Punjac mozes kupiti u bilo kojoj radnji koja se bavi prodajom telefona.Cena novog se krece oko 400 za neki kineski do 600-800 za original toliko je mene kostao punjac za SE(z1010).A nemoj da te cudi sto je punjac crk'o.Probaj da otvoris taj isti srafcigerom i videces kako je lose napravljen ot tankih zicica kao struna(na cemu sve nece da ustede) koje jednostavno pregore....Brojeve radnji imas na sajtu MS-a u specifikaciji telefona(ako zivis u bg-u).Srecno.
P.S. Lepo se provedi na ekskurziji,pa okaci koju ludu fotku!!!

shinydiscoballz
Banned
Pridružio se: Ned, 03. Sep 2006. 17:09
Kontakt:

Post od shinydiscoballz »

tek sam sad izvalio shta se desilo..

prvi punjach, pukla mu je ona jedna ``iglica`` (jbg ne znam kako se zove) se polomila.. al to nije najgore.. izgleda da je ostala u telefonu.. malopre sam kupio punjach, i ne mogu da ubacim ceo u telefon... al telefon se puini...? :? :blinky:

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

Uuu!To je zeznuto!Imas na punjacu dve iglice(pinovi).Tu ne mozes nista da uradis...Ne verujem da je ostala unutra?!Probaj pincetom ili igom da izvadis taj pin....Javi sta si uradio...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

ma SE generalno , po meni , ima los odradjen port za punjac i slusalice, brzo se pokvare, npr. kod slusalica pocne da zeza , na jednoj ima zvuk , a na drugoj ne itd., itd.
rocK for ever

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

Slazem se rocK!Sto se porta za punjac tice nokia ima najbolje resenje...Kod novijih SE telefona ima dosta problema sa onim pinovima(iglicama) koje se lako mogu izlomiti,iskriviti i sl....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Odgovori