Imam SE W700i pa me interesuje koliko traje baterija,ako se ide na GPRS i slusa muzika??? I cemu sluzi onaj mali adapter koji sam dobio uz telefon?
E i jos nesto imam Li-Polymer bateriju kako se ona formira jel isto kao i ostali???
Koliko traje baterija i cemu sluzi...
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
baterija ako aktivno slusas muziku i koristis net izdrzi 1 dan, ovako 1.5 - 2 dana. Taj mali adapter sluzi da pretvoris MS Duo Pro karticu u MS Pro koji se koristi u Sonyjevim digitalcima, ili za card reader na primer. Baterija se ne formira po onom sistemu 12h*3x, nego je prvi put ispraznis do kraja i punis je sve dok ti indikator kaze da je napunjena. Posle je punis po potrebi i ne mora da vodis brigu da li do pola ili cela napunjena
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
NE!!Nego da ima zivotni vek odredjen brojem punjenja i za li-ion pouzdano znam da je od 300-500 punjenja (zavisi,nije standardno) a za li-poly nisam siguran ali mislim da ide negde oko 500-800 punjenja i posle elektronika"ubije"bateriju (odjednom pocne da traje sasvim malo)!!
Zato su bolje od li-ion,a i ne"roluju se"pa mogu biti dosta tanje,lakse i manje se greju a najvaznije je da NISU zapaljive (ukucajte Sony li-ion bateries u Google da vidite sta se desava sa njihovim baterijama u laptopovima)!
Pozdrav
Zato su bolje od li-ion,a i ne"roluju se"pa mogu biti dosta tanje,lakse i manje se greju a najvaznije je da NISU zapaljive (ukucajte Sony li-ion bateries u Google da vidite sta se desava sa njihovim baterijama u laptopovima)!
Pozdrav

- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Baterija traje u zavisnosti koliko koristis telefon za slusanje muzike.Ja imam k750 + 512mb karticu i na ekskurziji je jedva izdrzao slusanje muzike po ceo dan i radio nekih sat dva-znaci jedan dan maksimalno!!!A ovako normalno izdrzi 3 dana bez problema....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...