K750i brojac karaktera u poruci
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
K750i brojac karaktera u poruci
Telefon trenutno nije kod mene ali su me pitali da li moze da se ovo podesi.Jer meni na e1000 broji koliko mi je jos ostalo karaktera da ukucam u poruci.Ovo mi je korisno jer jer znam koliko ce poruka da mi posalje(1 poruka valjda 150 karaktera).Pozdrav
@malone: kod k750 ne broji ti iz pocetka nego pocinje valjda da ti broji kada ti je ostalo josh valjda 20 karaktera. Svaki telefon ima to brojanje i nema razloga za brigu.
Poz
Poz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
K750i nema takav brojac kao sto imaju motorola,samsung.....u jednu poruku staje 160 karaktera,a telefon ce te upozoriti kada se priblizis broju 160 tako sto ce ti prikazati koliko karaktera ti je ostalo do broja 160....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Postoji!U saved messages su poruke sacuvane na kartici(snimace poruke dokle god ima slobodnog mesta na kartici,zatim snima u memoriju telefona ali te poruke ne racuna zajedno sa onim u inbox vec oduzima se od memorije 1-2 kb).Mozes da napises poruku i umesto da je posaljes na neki broj izadjes iz poruke,postavice ti pitanje da li da je sacuvas u drafts kliknes yes i ostace ti poruka u drafts,zatim udjes u "drafts" i ides kliknes na "more" i izaberes "save message" pa potom "templates" ili "saved messages".... 

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Outbox služi samo za odlazne poruke. Dakle, u trenutku slanja poruka ulazi u Outbox i ako je uspešno poslata prelazi automatski u Sent ili Saved (u zavisnosti od toga da li je uključeno čuvanje odlaznih poruka). Ako je kojim slučajem slanje neuspešno, poruka se zadržava u Outbox-u da bi se slanje naknadno ponovilo...
● PRAVILA FORUMA ●
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Slazem se sa miskonijem i rixxonom.Posalji recimo mms i videces moving to outbox i poruka je outboxu sve dok je ne posalje sto ne znaci da je poslata dok ne ode u sent items.....I meni je bilo cudno ali sta se tu moze tako funkcionise.... 

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...