K750i brojac karaktera u poruci

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

K750i brojac karaktera u poruci

Post od Malone »

Telefon trenutno nije kod mene ali su me pitali da li moze da se ovo podesi.Jer meni na e1000 broji koliko mi je jos ostalo karaktera da ukucam u poruci.Ovo mi je korisno jer jer znam koliko ce poruka da mi posalje(1 poruka valjda 150 karaktera).Pozdrav

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@malone: kod k750 ne broji ti iz pocetka nego pocinje valjda da ti broji kada ti je ostalo josh valjda 20 karaktera. Svaki telefon ima to brojanje i nema razloga za brigu.

Poz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

K750i nema takav brojac kao sto imaju motorola,samsung.....u jednu poruku staje 160 karaktera,a telefon ce te upozoriti kada se priblizis broju 160 tako sto ce ti prikazati koliko karaktera ti je ostalo do broja 160....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Ja sam mislio da kada je podeseno da je poruka maksimalne duzine da mi pokaze brojac.Al izgleda da toga nema.Zato sam prebacio na kratke poruke tako da se ne zeznem kad pisem jer mi tako zbog jedne tacke naplati dve poruke.Meni na motoroli i na velikim porukama izbacuje brojac.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa SE te obavesti kad predje u drugu poruku koliko ja znam...pojavi ti se br. 2 u gornjem desnom uglu...A kao shto su rekli obavestite za zadnjih 20 karaktera u prvoj poruci...

remus
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 06. Okt 2006. 18:11

Post od remus »

Dexter napisao:Pa SE te obavesti kad predje u drugu poruku koliko ja znam...pojavi ti se br. 2 u gornjem desnom uglu...A kao shto su rekli obavestite za zadnjih 20 karaktera u prvoj poruci...
Jel ovo vazi i za SE W700i?
Sony Ericsson W700i

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

Jaoooo!DA, vazi za sve novije telefone koje proizvodi sony ericsson!!!!Mogao bi lock na ovu temu da se stavi......

spasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 17:48

Post od spasa »

Da ne bih otvarao novu temi, ovde cu postaviti pitanje?
Zasta sluzi, kako da snimim poruku u Outbox?
u opciji "saved messages" snima samo na sim karticu?
neznam kako da snimim u telefon poruku, da ne bi stajala u Inbox?

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Mislim da je jedini nacin da sacuvas poruku taj da je stavis u "Saved Messages" i onda ti zauzima memoriju SIM kartice,cini mi se da ne postoji drugi nacin! ;)

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

Postoji!U saved messages su poruke sacuvane na kartici(snimace poruke dokle god ima slobodnog mesta na kartici,zatim snima u memoriju telefona ali te poruke ne racuna zajedno sa onim u inbox vec oduzima se od memorije 1-2 kb).Mozes da napises poruku i umesto da je posaljes na neki broj izadjes iz poruke,postavice ti pitanje da li da je sacuvas u drafts kliknes yes i ostace ti poruka u drafts,zatim udjes u "drafts" i ides kliknes na "more" i izaberes "save message" pa potom "templates" ili "saved messages".... 8)

masako
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 15. Okt 2006. 15:30

Post od masako »

ono za cuvanje poruka nije tacno jer, kada tako uradis iz drafts-a i ako ti je SIM kartica pšuna, kaze ti da ne moze da sacuva poruku jer je kartica puna i pita te DA LI HOCES DA OBRISES NEKE PORUKE, naravno sa kartice!!!!!!!! :uhuh:
bebina beba

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

Pa,ja ne cuvam poruke na kartici,staje 35 poruka a to j esavim dovoljno,a poruke u drafts-u mogu da se cuvaju bez problema i takodje ne zauzimaju memoriju namenjenu za primljene i poslate poruke....

spasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 17:48

Post od spasa »

Znaci Outbox je onako, bez ikakve funkcije stavljen ili je mozda bug.
Jel neko uspeo na bilo koji nacin da stavi poruku u outbox? :dry:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Outbox služi samo za odlazne poruke. Dakle, u trenutku slanja poruka ulazi u Outbox i ako je uspešno poslata prelazi automatski u Sent ili Saved (u zavisnosti od toga da li je uključeno čuvanje odlaznih poruka). Ako je kojim slučajem slanje neuspešno, poruka se zadržava u Outbox-u da bi se slanje naknadno ponovilo...

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Da dopunim Miskonija: kad šalješ MMS, poruka "boravi" u outbox-u dok proces slanja traje. Isto važi i za SMS, al je proces slanja mnogo brži pa se ovo privremeno skladištenje i ne vidi.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

Slazem se sa miskonijem i rixxonom.Posalji recimo mms i videces moving to outbox i poruka je outboxu sve dok je ne posalje sto ne znaci da je poslata dok ne ode u sent items.....I meni je bilo cudno ali sta se tu moze tako funkcionise.... 8)

Odgovori