Nece Wav na W700

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
remus
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 06. Okt 2006. 18:11

Nece Wav na W700

Post od remus »

Ne mogu da pustim wav fajlove na W700i,prepozna ekstanziju ali nece da pusti. U cemu je problem? Ispise mi Cannot play this sound!
Sony Ericsson W700i

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Neće jer možda ne može :dry: , mp3, aac, da, - wav ne verujem, bezveze (ili grešim :? ) Slično i na w550...
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Podrzava .wav fajlove, ali desava se da iz nekog razloga neke .wav fajlove nece da pusti.
Konvertuj ih u .mp3... 8)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

w700 koliko se sjecam nemoze reprodukovat wav fajlove, a ako ipak moze, sto se tice wav fajlova imas vise vrsta recimo "PCM (Wav file)", "DVI/IMA ADPCM (Wav file)", "ACM Waveform (Wav file)","A/mu-Law Wave (wav file)" ..eh ako inace znas da moze onda probaj konvertovat u jedan od ovih par jer cak i neki Player-i nepodrzavaju sve ove vrste wav fajlova
..a inace, ne znam konkretno zasto ce ti taj fajl na mob

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

napalm death, to sam ja hteo upravo da kazem da ima vise vrsta wav,moj softver za TV karticu snima u PCM vrsti i kad sam probao da prebacim u drugu wav vrstu nije moglo.Najbolje je da se prebaci u mp3
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

sto se tice formata.. ja licno koristim pjesme u mp4 formatu.. naravno bez slike samo pjesma,.. to je nesto poput mp3 i isti kvalitet al tacno 50% manje zauzima memorije a to za wav format pjesme, ne znam zasto nekom sluzi jer jedna pjesma od recimo 4 minute u mp3 formatu zauzima oko 4 mb dok pjesma u wav formatu zauzima negdje 40 mb tako.. meni je to za telefone nepotrebno

remus
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 06. Okt 2006. 18:11

Post od remus »

Lobachewsky napisao:Podrzava .wav fajlove, ali desava se da iz nekog razloga neke .wav fajlove nece da pusti.
Konvertuj ih u .mp3... 8)
Pa citao sam netu da moze,pa sam zato i pitao za ovo. Mada vise koristim mp3,samo mi bode oci ovo sto nemogu da pustim.
Sony Ericsson W700i

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

pa kao sto rece milan i ja.. nemogu sve verzije wav formata... sto je sve .

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Drugari, poenta je u sample-rate-u: podrzava PCM WAV do 16kHz !
Sto se tice odnosa mp4 / mp3: u zavisnosti od koristenog programa za konverziju (rekompresiju) i kodeka, bit-rate se moze birati od 56 do 320 kbps, sto odredjuje velicinu fajla i naravno kvalitet. Hocu da kazem da mp4@128kbps i mp3@128kbps zauzimaju isto i zvuce isto.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

Odgovori