K510i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Daltone,na to ide i PDV od 18% pa dodje na,blizu,1100 dindzi!! :P
Pozdrav 8)

zox
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 17. Mar 2005. 16:44
Kontakt:

Post od zox »

Da to izadje priblizno 1100din sa pdv na to sam mislio.
A off topic,pa ne znam mozda je malo otisla ali ipak je prica o k510i konkretno o onom iz telenorove ponude koji ide sa paketom zato je neizbezno i to malo rasvetliti :D

Vidovdanac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 05. Avg 2006. 18:10

Post od Vidovdanac »

Ja npr. ne bi uzimao tel,jer retko kad potrosim 1000 din mesecno :P :D .

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ljudi, evo ja sam danas cackao k510 i mogu reci da je telefon PERFEKCIJA. Display je solidan, dizajn (tj. look & feel) je EXTRA, kameru nisam nesto cackao jer me to ne zanima na telefonu (ali imam slike na kompu i mogu vam reci da je najbolja 1.3mpix kamera posle S700), interface je ULTRA MEGA GIGA BRZ!!! kao i ceo telefon. Jedino sto ne znam kakav je u mp3 reprodukciji a za ostalo je CISTA DESETKA, plus sto je cena telefona jako niska za to sto pruzi.

Ja sada trenutno shetam 3410 (jer sam prodao stari telefon pa treba da kupim drugi) i samo cekam "jedan lep i suncan dan" da pozovem i da narucim telefon. Mislio sam na kupovinu D750, ali ovaj k510 me je prosto odusevio pa izgleda (ima jedna stvar koja mi smeta, tako da josh nista nije sigurno) da ce to ipak biti moj sledeci telefon. Ta stvar koja mi ekstremno mnogo smeta je to sto k510 nema "lampicu" kao i d750, inace ne bih razmisljao vishe ni milisekundu nego bih ga odmah sutra kupio.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Vidovdanac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 05. Avg 2006. 18:10

Post od Vidovdanac »

Pa da,za te pare je super telefon! :o :)
VDN HooligaNS | RED FIRM

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Post od brankons »

Kupio sam ovaj telefon preko Telekoma. Sve je ok osim jedne stvari... Grafika za prikazivanje napunjenosti baterije ne radi kako treba. Ili je puna, ili je na pola, ili je prazna! Ne znam o cemu se radi. Kada udjem u "status" imam precizno u procentima izrazeno koliko mi je baterije ostalo. Tu je sve ok. Inace baterija drzi 2-3 dana, sto je dobro s obzirom da ga non-stop cackam, jos uvek...

Ljudi? Je li imao neko ovaj problem?

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Post od brankons »

Desila mi se jedna stvar koja mozda ima veze sa ovim... Kad ga prikljucim na punjac, izbaci "punjenje ... baterija nepoznata"!!!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

ljudi ajde da neko pojasni kakav je telefon u stvari?Dario, vidim da te je odusevio k510 ajde kazi kakav mp3 ima? Da li slike izgledaju kao one slikane 6630? :?
5130+Koss the plug....

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Primer 1- JAVNO IZAVLJUJEM DA NIJEDAN DIGITALAC DO 3mpix NE MOZE NI DA PRISMRDI k800 (sem canon a510! i mozda josh po neki).
-Uffffff, ovde mogu samo da izjavim saucesce nokiji jer nece do skoro napraviti bolju kameru i nisu ni svesni sta su braca SE-ovci napravili!
-BestPic™ je NO COMMENT!. Kaze drug: evo pogledaj -pravi 9 slika u jednoj sekundi i onda.... ja: jeste, najbolje da pravi 9 slika po sekundi, pa ni moj i tvoj digitalac zajedno kada se sabere ne prave 9 slika po sekundi!. Odgovara on: evo pogledaj, vidish onog sto vozi bicikl, sada ce da ga 'vatamo... klik..... evo ti. Ili sam sanjao ili ne znam ali nisam mogao da verujem
Primer 2-Ljudi, evo ja sam danas cackao k510 i mogu reci da je telefon PERFEKCIJA. Display je solidan, dizajn (tj. look & feel) je EXTRA, kameru nisam nesto cackao jer me to ne zanima na telefonu (ali imam slike na kompu i mogu vam reci da je najbolja 1.3mpix kamera posle S700), interface je ULTRA MEGA GIGA BRZ!!! kao i ceo telefon. Jedino sto ne znam kakav je u mp3 reprodukciji a za ostalo je CISTA DESETKA, plus sto je cena telefona jako niska za to sto pruzi.

Da li se to Dario zavitlava ili je svaki telefon sa logom SE cudo nevidjeno.Neshvatljiva pristrasnost bez nekog osnova.Tacno je da je cena niska i da telefon vredi te pare,ali samo ako dosta koristite telefon.Inace,telefon nije nista posebno da ga nazivamo tim recima.Nema prosirivu memoriju pa slikanje i mp3 ne dolaze do nekog izrazaja a kad tome dodamo tastaturu podloznu brisanju i nepraktican dzoistik videcemo da telefon nije bas toliko dobar.Dobra je stvar sto je orginalan i sto ima garanciju i uz u paketu je jeftin pa je navala na isti nevidjena.
LG G2 Black,16GB

mare car
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 02. Nov 2006. 16:20

Post od mare car »

Vidovdanac napisao:Pa da,za te pare je super telefon! :o :) .
kupio sam k510i i veoma sam zadovoljan,telefon ima sasvim dovoljno memorije za razne aplikacije i par mp3 pesama,meni je to dovoljno
:) :) :) ;) ;) ;)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

mare car, da li bi mogao da okacis neku sliku slikanu njime? ;) tema je:
viewtopic.php?t=6267

pozdrav...

mare car
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 02. Nov 2006. 16:20

Post od mare car »

imam neke bezveze slike ali čisto da se pokažem 8) 8) 8)
mislim da je k510i foto aparat exstra :D :D :D

Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34

Post od Doolentije »

А колика је меморија овог телефона...?

Прочешљао сам целу тему, и толико мало информација, и превише offtopic-а...

Поздрав! 8)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Doolentije, memorija telefona je veoma mala ima samo 28 MB.A nema slot za mem.karticu :)
Pozdrav 8)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34

Post od Doolentije »

Гледам фон ѕа другарицу, није за мене (иначе имам Нокију 6630 + 512-ицу)...
У сваком случају хвала ти!

Поздрав! 8)

Odgovori