Dali je ovo jos jedan u nizu "laznjaka" ili cemo uskoro imate mobile sa kruznom tastaturom. Ako je vec bilo price o ovom modelu neka moderatori obrisu temu.
Meni licno djeluje kao fake ali ... nikad se ne zna.
Naravno da je fake,mada ideja moze da ima kakvu takvu prodju u nekoj buducnosti,setite se Nokie 3650...Neki je i dan danas furaju i obozavaju,a nekima je shit.
S funkcionalne tacke gledista,ovakav raspored tastera zahteva dobar period privikavanja...
"Sony Ericsson W42S - first Walkman in Japan"
......il znal neko nesto vise o ovome modelu, zvanicno je za japansko trziste i zvanicno je Sony Ericsson al ne vidim nigdje Sony E. logo il natpis
...vec odavno sam ga primjetio i nemogu nac zvanicne podantke al sam dizajn softvera je vise nego fenomenalan pa ako nesto zna vise.. bio bi zahvalan
Ono sto je za Japan,ostaje u Japanu,zato zaboravite na ovako nesto za sada...
Inace SE je izbacio i telefon otporan na vodu (da,bukvalno otporan),ali naravno samo do odredjene dubine,mozda nekih 1m,slicnu foru vec ima Olympus kod svojih digitalnih kamera...
Sony Ericsson SO902iWP
..mislis na ovaj model
i to je japansko trzistte
ili ono..
Izmenio:gameforce:razlog:format prelazi širinu i narušava izgled sajta
ili recimo ovaj:
Sony Ericsson SO506iC 2.3-inch QVGA LCD
ili..
Sony Ericsson SO505i
mislim da nema smisla da lupam vise ove slike, i ovo sto sam postavio je previse al sam se bas zado i istrazio dvije serije SE telefona za japansko trziste, ovu "SO" i njihovu "W" seriju i mogu vam rec da su telefoni vise nego fenomenalni.. bez uvrede al ovi nasi modeli su sr. za njihove i kasne naj manje 4-5 god. u razvoju, imaju nekih softvera i mogucnosti mobitela koje ja mislim mi necemo nikad imat
u ostalo, mozete se uvjerit sami samo pretrazite malo net
Izmenio:gameforce:razlog:format prelazi širinu i narušava izgled sajta
Pa sta vas to cudi sto u japanu imaju takve telefone,oni odavno gledaju tv preko fona,sve multimedijalne sadrzaje tipa filmovi i slicno,naplacuju parking mesto kupuju stvari sa neta i to sve preko telefona a sony drzi najveci deo trzista u japanu gde drugi fonovi nemaju sta da traze....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.