W810i slushalice???

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Nebitan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 17:52

W810i slushalice???

Post od Nebitan »

Prsle mi slushke na mom W810i fonu posle 4 meseca od kad sam ga uzo. :smutny:
Da ne bi ishao u radnju gde sam ga uzo i svadjao se s njima oko garancije, interesuje me sledece.

Dal ima da se kupi uopshte samo slushke za taj fon? Bilo gde u BG-u?

... jer cisto sumnjam da ce mi dati nove jer je jos u garanciji... :dry:
zorancd napisao:SVE JE OVO POTREBNO DA BI IMAO SAVRSEN SE Telefon !!! Uvidite i sami !!!

Slika
Video sam ovaj topic pa reko da pojasnim sta mi je prslo.

Na slici kabl 1-3. ;) Kad bi bilo samo to da se nadje bilo bi do jaja.
  • ______________
    spojio b_udder::
nebitan
W810i

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

NEBITAN, pa ne znam da li se garancija koju su ti dali odnosi i na dodatnu opremu telefona, u šta čisto sumnjam...Tako da mislim da ne treba ni da očekuješ da će ti zameniti slušalice...A sigurno imaju samo slušalice da se kupe, malo prošetaj po radnjama... :wink: :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ima da se kupe pisano je na forumu sad ne znam tacno koja tema,mislim da imaju negde u Zemunu original oko 30e.A to da zamenis sluske to nema sanse jer to spada u potrosni materijal.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Nebitan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Nebitan »

Da, to sam i mislio, zato sto je potroshni materija.

Onda mi ostaje samo da nadjem gde ima i za koliko, mada sam procitao na jednom topicu da ima za 15-20e al to je bilo za neki drugi model od SE al isto iz W serije.
nebitan
W810i

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

NEBITAN, sve sluske iz w serije su maltene iste...mada su ove novije kao malo bolje
:wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Nebitan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Nebitan »

Kupio sam fon jer sam bas isao na to da ne nosim mp3 player vise. Meni su ove slushke na skali od 1 do 10 za sigurno 9. Na poslednje mesto su definitivno obicne Sonyjeve bubice od 2ipo soma (sa zvukom ko na zurkama). Tako da sad kad su se ove zeznule, nekako, tj radi mi desna al leva radi samo kad stisnem ko majmun ovaj deo -->

Slika

... sve u svemu sr***e jer mi je ceo fon pun muzike...

ps. nikada nece napreviti da se ne kvare lako.
nebitan
W810i

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

NEBITAN, iseci taj deo i zalemi zice jer su se iskrzale 100%....radice kao nove :wink:
zasto dati 20-30evra za to :disgust:

dexa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 06. Apr 2005. 18:38

Post od dexa »

Imas slusalice u Comtrejdu za 3.000,00 dinara, samo moraju da se naruce i da se saceka par dana. Prodavnice imju u JBC i u Novom Merkatoru na Novom Beogradu.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

NEBITAN, odnesi nekom elektricaru da ti to rastavi i da ti zalemi te zice, ja sam sebi prespajo slusalice i moram priznat da nema razlike.. tesko ces nac samo taj prikljucak za 3.5 mm slusalice, moze se popravit jedino sto ce bi prekid vidan pa malo nabaci neku sminku neki djavo da to pokrijes al.. radice ti kao i uvjek

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Maximuss napisao:Mogu da vam kazem da Sony slushke nisu nista posebno, skoro sam se izbacio za neki ultra-fancy-turbo-mega-giga model koji je bio uzasno skup i bash sam se razocarao....moje iRiver bubice stare 5 godina koje su isle uz Discman(a koje sam hteo da zamenim, jer mi kablic gubi kontakt na jednom mestu) se cuju 3 puta bolje!!!
E, onda sam narucio Sennheiser MX400 i za duplo manje pare od Sony-ja kupio NAJBOLJE SLUSHKE KOJE SAM IKAD KORISTIO...ubedljivo najbolji zvuk, cisti tonovi, odlican balans, dovoljno jak bass da se ne usudjujes da ga pojacavas do kraja, ni govora o distorziji, cak ni kada sam ga nakacio na pojacalo(naravno do odredjene granice-nisam hteo da unistim sluske)..ove sluske nema da se qpe u BGu, ali ako nekoga zanimaju ove bubice imam ortaka koji je meni poslao iz Madjarske(sto je najgore tamo Sennheiser ima radnje na svakom koraku), pa mogu da nabavim...
Premestila Ninolina:: postavljen post u potpuno pogrešnoj temi
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Maximuss :: i sta hoces rec s tim?? ?
naravno da postoje bolje 8)
al generalno, slusalice koje dolaze uz razne marke telefona su ubjedljivo slabije od slusalica koje dolaze sa SE "W" serijom

vlidi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 30. Nov 2006. 10:31

Post od vlidi »

pozdrav

ja imam takodje problem sa sluskama a to je da mi od 3 vrse gumica koje idu uz slusalice odgovaraju mi samo srednje. i naravno da sam uspeo da izgubim jednu tako da se sada mucim sa malim gumicama.

@nebitan

ako budes kupovao nove da li si raspolozen da mi prodas srednji par gumica.bilo novi ili stari.
ako jesi mail mi je vazqeb70@yahoo.com

10x

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

vlidi, kako si uspeo da izgubis 4para raznih velicina??? :uhuh: ja sam svoje poklonio tj ostao mi je samo par koji koliko vidim nema sanse da ispadne ili da se izgubi jedino ako igrate basket,ragbi slusajuci muziku na uvce :lol:

dzeremaja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 28. Sep 2006. 21:08

Post od dzeremaja »

fain2daniel
Bas sam i ja to pitao brata pre neki dan kad je na poslu izgubio jednu gumicu..
Stavio je onu vecu ali nije to to, jednostavno nisu sve usi iste :)
A mora da ima negde da se nabave, ipak je to potrosna roba. ComTrade mozda?

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Comtrade dere ali opet sve je original i znas da je novo nekorisceno....walkman sluske u comtrade kostaju 3200...sad bas za kapice(cepice) nisam siguran,naravno jesu potrosna roba ali bez njih se ne moze...probao ja pa odrao uvo :cry: :cry:
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

vlidi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 30. Nov 2006. 10:31

Post od vlidi »

@fain2daniel

kanda si istripovao :D

ja sam izgubio jednu gumicu srednje velicine. a manje ili vece kada stavim em losije cujem em me zuljaju i ispadaju.

Zanimljivom mi je da sam pre nago sto sam uzeo telefon sa MP3 opcijom stalno nosio walkmen i imam 2 para slusalica (bubica) odlicnog kvaliteta,da nekazem original sony.
i sada kada stavim posle ovih telefonskih slusalica bas me zuljaju kao da ih nikada u zivotu nisam nosio.

Odgovori