Ikone na K750i ???

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
x3m.Marco
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 15:01
Kontakt:

Ikone na K750i ???

Post od x3m.Marco »

Da li je moguce menjati ikone na k750i i kako???? Mozda je bilo owo pitanje ali ga nisam mogao iskopati!!!
  • ______________________________________________________
    izmenio b_udder:: razlog: nije dozvoljeno korišćenje slika u potpisu

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

x3m.Marco, moguce je preko FAR managera,bilo je nastavi da kopas.I mozes promeniti samo ako ti je telefon CID36 sva pitanja na ove odgovore mozes naci na ovoj strani ili na sledecoj.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Lingur
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 22. Okt 2006. 17:50
Kontakt:

Post od Lingur »

Postoji li neki program sa kojim se mogu vratiti npr. izbrisane slike ka npr. na PC_u :Recover my lost files za ovaj telefon ???

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

neznam kako da ti tacnije objasnim al to mozes radit na smart fone telefonima, povrat izgubljenih fajlova, dok kod obicnih ne!

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Vec je bilo tema za far menadzer ali je odjednom misteriozno nestala iako je imala dosta poklonika...probaj da nadjes se nse forum tamo ima detaljno uputstvo ne mogu tacno da se setim adrese....FAR menadzer skini sa adrese http://farmanager.com/
Lingur, Ne to na obicnim telefonima ne postoji a na smart telefonima ne radi u vecini slucajeva je nepovratno....provereno....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

pazi, ako mislis koristit "FarManager170" on ti dolazi za koristenje K750 i W810, moras biti jako oprezan jer radis sa sistemskim fajlovima uz to moras skinut pratece programe i fajlove za taj Far Manager.. ja ga nisma puno koristio jer sa njim nisam radio na svom mob jer mislim da nije vrjedno toga
u principu se moze radit dosta toga samo treba malo vremena i prakse

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

kljaja, tu je tema sa Far managerom samo treba otici do kraja stranice SE i videces je :wink:

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

milan91, Thanks nisam video..mislio sam na temu koja je pre 4-5 meseci postojala sa sve detaljniji objasnjenjima a u njoj su aktivno ucestvovali akki i mnogi drug strucnjaci....
napalm death, da moguce je zeznuti ali u napomeni stoji(za onoga ko nije citao)da se svaki sistemski fajl sacuva i prekopira na komp da kad bi zele npr vratiti stare ikonice i izgled menija jednostavno prekopiras stari sistemski fajl....zato postoji licence agreement i important notice i ceolokupan help fajl na satju proizvodjaca.....samo je potrebno procitati :P 8)
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

kljaja, a znam na koju temu mislis tu sam i ja nesto pisao,cak sam na drugo forumu koji svi dobro znaju ispisao ceo tutor kako promeniti ikonice i sve na srpskom ali oni su to izbrisali.Tako da se pripremam da napravim o5 to :)

Odgovori