- ______________________________________________________
izmenio b_udder:: razlog: nije dozvoljeno korišćenje slika u potpisu
Ikone na K750i ???
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- x3m.Marco
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 15:01
- Kontakt:
Ikone na K750i ???
Da li je moguce menjati ikone na k750i i kako???? Mozda je bilo owo pitanje ali ga nisam mogao iskopati!!!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 22. Okt 2006. 17:50
- Kontakt:
Postoji li neki program sa kojim se mogu vratiti npr. izbrisane slike ka npr. na PC_u :Recover my lost files za ovaj telefon ???
Ja RULE
don't click this link...
don't click this link...
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Vec je bilo tema za far menadzer ali je odjednom misteriozno nestala iako je imala dosta poklonika...probaj da nadjes se nse forum tamo ima detaljno uputstvo ne mogu tacno da se setim adrese....FAR menadzer skini sa adrese http://farmanager.com/
Lingur, Ne to na obicnim telefonima ne postoji a na smart telefonima ne radi u vecini slucajeva je nepovratno....provereno....
Lingur, Ne to na obicnim telefonima ne postoji a na smart telefonima ne radi u vecini slucajeva je nepovratno....provereno....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
pazi, ako mislis koristit "FarManager170" on ti dolazi za koristenje K750 i W810, moras biti jako oprezan jer radis sa sistemskim fajlovima uz to moras skinut pratece programe i fajlove za taj Far Manager.. ja ga nisma puno koristio jer sa njim nisam radio na svom mob jer mislim da nije vrjedno toga
u principu se moze radit dosta toga samo treba malo vremena i prakse
u principu se moze radit dosta toga samo treba malo vremena i prakse
- MilančeBGD
- Expert
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
milan91, Thanks nisam video..mislio sam na temu koja je pre 4-5 meseci postojala sa sve detaljniji objasnjenjima a u njoj su aktivno ucestvovali akki i mnogi drug strucnjaci....
napalm death, da moguce je zeznuti ali u napomeni stoji(za onoga ko nije citao)da se svaki sistemski fajl sacuva i prekopira na komp da kad bi zele npr vratiti stare ikonice i izgled menija jednostavno prekopiras stari sistemski fajl....zato postoji licence agreement i important notice i ceolokupan help fajl na satju proizvodjaca.....samo je potrebno procitati

napalm death, da moguce je zeznuti ali u napomeni stoji(za onoga ko nije citao)da se svaki sistemski fajl sacuva i prekopira na komp da kad bi zele npr vratiti stare ikonice i izgled menija jednostavno prekopiras stari sistemski fajl....zato postoji licence agreement i important notice i ceolokupan help fajl na satju proizvodjaca.....samo je potrebno procitati

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
- MilančeBGD
- Expert
kljaja, a znam na koju temu mislis tu sam i ja nesto pisao,cak sam na drugo forumu koji svi dobro znaju ispisao ceo tutor kako promeniti ikonice i sve na srpskom ali oni su to izbrisali.Tako da se pripremam da napravim o5 to 

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...