SE sa vecom rezolucijom videa
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
SE sa vecom rezolucijom videa
Da li iko zna da li ce izaci uskoro neki telefonsa vecom rezolucijom videa i sa boljim kvalitetom. Ja sam bio pomalo i razocrana kada sam vidio kakav je video u k800, a jos rez. od 176x144. Stvarno ne mogu da razumem zasto SE to cini. Samsung i Nokia prave video u DVD kvalitetu i u VGA rezoluciji, tako da je meni neshvatljivo zasto SE cini takav potez? Ako ne bude SE bacio na trzite neki telefon da dobrim videom onda cu se oprostiti od SE i okrenicu se Nokiom i Samsungu.
Pozdrav
Pozdrav
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Miki88,dobro dosao,svrati do ove teme pa vidi sta sam ja,a i ostali pisali.
viewtopic.php?t=8301
Sledeci put prelistaj neke teme i koristi opciju Trazi koja je na kraju stranice
viewtopic.php?t=8301
Sledeci put prelistaj neke teme i koristi opciju Trazi koja je na kraju stranice

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
da dobro pitanje, koliko ja vidim ovde su svi zadovoljni sa kamerom 2mp a o video zapisima niko i ne prica, ja sam licno izmedju k750 i w550 izabrao w seriju bas radi video klipa, i ako nema memori slot, i ako je glomazan i ako ima samo 1.3 mpi ako je ruzan, ja licno video klip kod k750 necu ni da gledam
..dok je na w dosta bolji, bar za nijansu
kao sto reko, ovde se samo spominju slike a video ko da i ne postoi, ja vjeruj mi na telefoni nemam ni 5 slika, to je sad stvar ko sta vise voli i cjeni, al to sam davno prevaziso i zasitio se sa mobitelima bez video zapisa.. i kao sto si spomeno ako ostane vako definitivno se selim u neku N seriju nokije
..da ima veci zapis na k800 vec bi ga davno uzo, cak sam se dvoumijo izmedju k800 i w900 jer w900 ima video 240 x 320 al koce nosat onoliku ciglu a jos nije ni jeftin, da nisam fan SE telefona vec bi davno bio miran sa nekom nokio, samsungom i cim vec...
P.S. milan91, ja mislim da bi trebalo da ova tema ostane ovde jer se ovo tice samo SE telefona a tamo je globalizacija telefona, kao sto momak spominje da ima neki samsun nebi ni pisao o ovome
..pozdrav

kao sto reko, ovde se samo spominju slike a video ko da i ne postoi, ja vjeruj mi na telefoni nemam ni 5 slika, to je sad stvar ko sta vise voli i cjeni, al to sam davno prevaziso i zasitio se sa mobitelima bez video zapisa.. i kao sto si spomeno ako ostane vako definitivno se selim u neku N seriju nokije
..da ima veci zapis na k800 vec bi ga davno uzo, cak sam se dvoumijo izmedju k800 i w900 jer w900 ima video 240 x 320 al koce nosat onoliku ciglu a jos nije ni jeftin, da nisam fan SE telefona vec bi davno bio miran sa nekom nokio, samsungom i cim vec...
P.S. milan91, ja mislim da bi trebalo da ova tema ostane ovde jer se ovo tice samo SE telefona a tamo je globalizacija telefona, kao sto momak spominje da ima neki samsun nebi ni pisao o ovome
..pozdrav
- MilančeBGD
- Expert
napalm death, daj molim te sad si ga odvalio na k750i je losiji,a na w550i bolji video.Na k750i je meni sasvim bio dovoljan video i kvalitet i rezolucija,naravno da se ne prica o videu jer on nije i mislim da nece biti savrsen na mobilnom.Bolje kupiti neku Sony kamericu za 200e koja zadovoljava potrebe.Ja licno i ne koristim mnogo video jer mi i nije toliko zanimljiv,a i nije neki kvalitet,jedino kad bas ima nesto zabavno sto treba da se vidi onda snimim i klip.
ja koliko sam video video i od w550i i od k750i,oni su potpuno isti mozda k750i je malo bolji,ali ti pricas ko da w550i je ne znam ni ja sta,ali ovde vidim svako hvali svoga konja.Sad je tebi najbolji w550i jer ga imas,a da imas neki drugi fon on bi bio najbolji i to ce uvek tako biti.Kad budes probao jos neke telefone onda mozes da tvrdis koji je najbolji
w550i ima samo 256MB to je za nekog dovoljno,a za nekog ne.Meni je bilo dovoljno na k750i 34+64MB,ali sad na 6630 kako imam 1GB to je milina ubacis sta hoces uopste ne mislis da li imas memorije ili ne.
ja koliko sam video video i od w550i i od k750i,oni su potpuno isti mozda k750i je malo bolji,ali ti pricas ko da w550i je ne znam ni ja sta,ali ovde vidim svako hvali svoga konja.Sad je tebi najbolji w550i jer ga imas,a da imas neki drugi fon on bi bio najbolji i to ce uvek tako biti.Kad budes probao jos neke telefone onda mozes da tvrdis koji je najbolji

- napalm death
- Mobil manijak
eno sad, mislim sta reci, jedino da ti posaljem svoj klip, mnogu su govorili kao i ti dok nisu vidjeli
..ja necu rec da imam neki X model w550 al klip je puno bolji od k750.. pa nisam toliko glup da uzmem toliku ciglu spram k750 i njegovih mogucnosti
dok je tebi nevazan klip meni je obrnute, nefalim svog konja jer mu je po meni to jedina prednost ..klip, ostalo stvarno nije za pohvalu sem et, stereo sistema
..ja necu rec da imam neki X model w550 al klip je puno bolji od k750.. pa nisam toliko glup da uzmem toliku ciglu spram k750 i njegovih mogucnosti
dok je tebi nevazan klip meni je obrnute, nefalim svog konja jer mu je po meni to jedina prednost ..klip, ostalo stvarno nije za pohvalu sem et, stereo sistema
Poslednja izmena od napalm death u Sre, 22. Nov 2006. 02:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Koliko promena CAMDRIVER0.DAT (naravno CID=36) utice na kvalitet videa? Jel neko poredio? Ja mislim da su se i po tom pitanju svi skoncentrisali na kvalitet fotografija, dok je video zanemaren. Ja teram onaj nabudzeni v7.8, ali nisam poredio video zapis sa ranijim v4.5.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
- MilančeBGD
- Expert
Što se tiče kvaliteta video snimaka i ja bih blagu prednost dao w550...
rixxon, utiče prilično na kvalitet fotografija ( samo povećanjem kompresije jpeg-a se dobija puno, mada su i slike značajno veće) ali kod videa nije tolika razlika. Nažalost...
rixxon, utiče prilično na kvalitet fotografija ( samo povećanjem kompresije jpeg-a se dobija puno, mada su i slike značajno veće) ali kod videa nije tolika razlika. Nažalost...
- ____________________
izbrisan offtopic akki
Poslednja izmena od Akki u Sre, 22. Nov 2006. 19:24, izmenjeno 3 puta ukupno.
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 17:04
Има разлике, видео је на 15 фрејма (ноћу на 10) и бит рејт је мало повећан, тако да све у свему боље изгледа него фабрички.rixxon napisao:Koliko promena CAMDRIVER0.DAT (naravno CID=36) utice na kvalitet videa? Jel neko poredio? Ja mislim da su se i po tom pitanju svi skoncentrisali na kvalitet fotografija, dok je video zanemaren. Ja teram onaj nabudzeni v7.8, ali nisam poredio video zapis sa ranijim v4.5.
Evo sta kaze W810:
http://rapidshare.com/files/4423159/MOV00002.3gp.html
Verujem da je bolje od w550, ne znam. Napalm death, ae okaci ti neki pa da vidimo onako odokativno.
Jeste da je video u 176x128 rezoluciji, ali ono, moze da se gleda. Nije dobro, ali nije ni katastrofalno.
http://rapidshare.com/files/4423159/MOV00002.3gp.html
Verujem da je bolje od w550, ne znam. Napalm death, ae okaci ti neki pa da vidimo onako odokativno.
Jeste da je video u 176x128 rezoluciji, ali ono, moze da se gleda. Nije dobro, ali nije ni katastrofalno.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- napalm death
- Mobil manijak
ako naletim na neki link sa klipom od w550 postavicu al iskreno, bas me i ne interesuje sta neko kaze, ja znam da je bolji i kako mi se cini, bitrate je veci na w550 nego na k750.. al stvarno se nemislim prepucavat jel bolji ili ne tako.. . .
nego sto se tice same teme, objektivno covjek nema izbora pri kupnji SE telefona sto se tice videa, s toga preostajemu jedino da predje na neku drugu marku, ja kad sam vidio da 6233 ima video 640x480 i 15 slika po sekundi a k800, (koliko sam cuo na ovom forumu iskreno neznam iz svoje ruke), da ima za nebitnu nijansu bolji klip od k750 i to naravno max rezolucija 176x144 mislim..
mojim strpljenjima sa SE ce izgleda brzo doc kraj.. . .
nego sto se tice same teme, objektivno covjek nema izbora pri kupnji SE telefona sto se tice videa, s toga preostajemu jedino da predje na neku drugu marku, ja kad sam vidio da 6233 ima video 640x480 i 15 slika po sekundi a k800, (koliko sam cuo na ovom forumu iskreno neznam iz svoje ruke), da ima za nebitnu nijansu bolji klip od k750 i to naravno max rezolucija 176x144 mislim..

mojim strpljenjima sa SE ce izgleda brzo doc kraj.. . .
Poslednja izmena od napalm death u Sre, 22. Nov 2006. 20:19, izmenjeno 1 put ukupno.
- MilančeBGD
- Expert
@napalm_death: ja sam mislio da snimish ti i da uploadujesh kao sto sam i ja uradio. Ovo moje nije sa neta sa nekog review-a nego sam to ja snimio.
I btw ima razlike u videu k800 i k750, k800 ima IS
I btw ima razlike u videu k800 i k750, k800 ima IS

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
- napalm death
- Mobil manijak
- MilančeBGD
- Expert
napalm death, ma nema veze daj
pogledao sam dariov klip i odlican je,evo nacicu i ja neki sa mog bivseg k750i pa cu okaciti.Dario je imas neki u kojima si pomerao fon kad si snimao ovde si bas drzao mirno pa je onako odlicno ispalo 

- napalm death
- Mobil manijak
nista, moci ce postavit klip tek za dan-dva, jeb.. inace imam problema sa prebacivanjem na racunar i s racunara na mob (vec sam o tome piso) inace prebacujem na jedan k500 pa na racunar il s racunara na mob al trenutno sam ga posudio pa cu morat malo sacekat ..
evo ovaj klip, snimio sam ga na brzinu i sniman je u hodu pa se sve trese, (ma lose sam ga snimio..) jeb... al se moze vidjet da nema onih kobnih "kockica", ma poslacu jos neki bolji al trenutno evo obaj
napalm klip
evo ovaj klip, snimio sam ga na brzinu i sniman je u hodu pa se sve trese, (ma lose sam ga snimio..) jeb... al se moze vidjet da nema onih kobnih "kockica", ma poslacu jos neki bolji al trenutno evo obaj
napalm klip
- _______________
Izmenio akki, koristi opciju izmeni, ne pisi postove za redom.