Kupio sam nov k750i, i trip je kada ga zabodem na USB da prebacim nesto na njega, tj. posle toga kada ga skinem on zbode vreme i datum, tj.izpuca sam koji hoce, ponisti podesen vreme i datum. Da li je to do setup ili ... Nervira meeee
cudno... da li promeni stalno isto ili svaki put razlicito... pitam to jer mozda menja prema nekoj vremenskoj zoni... naravno ovo je pucanje u prazno sto ja pitah ali ko zna...
x3m.Marco, Tu tu je problem sto si ti sam nastelovao vreme na k750i kad si uzeo telefon,a pokusao si da ga prikljucis na usb bez prethodnog instaliranog softvera pa se tel i komp "pogube"...kad instaliras pc suite na komp i prikljucis fon on ce te pitati da li zelis da telefon podesi vreme kao sto je na kompu i da li zelis da bude ista vremenska zona...probaj pa javi...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Prowalio sam sta je problem!!! Nije problem sa softom nego sa synhronizacijom, sinhro sam mob sa compom, a comp mi je zaboom, tj. bateraija koja ne pamti datum i vreme, swaki put kada zobodem mob na USB on nasteluje Time & Date na tel kao na compi!!!! TRIP !!!! Hwala u swakom sluchaju!!! p0z
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.