mail na w810i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Nelly
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 03. Jul 2006. 15:54

mail na w810i

Post od Nelly »

Kako ste carevi, sta ima? Nelly is back in the game with SE E 810i!

Da li je moguce da se mail primi direktno na telefon i da mi zvoni kao da sam dobio poruku, a ne da ga proveravam preko EDGE-a (gprs-a)? Koristim 064 karticu, da li postoje neki parametri, kako se placa ako moze. . .?

mudronjc
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 19. Nov 2006. 01:44

Post od mudronjc »

tesko,mozes da podesis pop3 ali za sada radi samo za gmail ! a da ti fon zazvoni na mail zavisi da li taj pop3 ima auto-konekt proveru ...aj ziveo ! :)
cemu sve ovo kada ni ne radi ?!

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Mozes da podesis pop3/smtp za bilo koji account (i za vise njih ako ti treba) a ne samo za gmail. Imas automatsku proveru emaila sa odredjenim intervalom osvezavanja (podesivo na tel od mislim 30min do 12h). A to da ti tel signalizira da ti je stigao email - e to nije podrzano od strane pop3/smtp protokola.. Neki provajderi nude uslugu obavestavanja o pristigloj posti putem sms.. Raspitaj se. A mozda ti check interval od 30min radi posao.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Nelly, kao sto rixxon, kaze...podesavanje intervala provere na svakih 30 min. ce raditi posao tj. pistace ti kao da si primio sms :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Nelly
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Nelly »

Podesavao sam neke zezancije na mondu,tipa stvarao svoj neki mail,ali to mi ne zvuci kao sto ste mi vi objasnili ovde. Kako to da podesim preko pop3/smtp-a?? I gde je ta opcija za interval provere maila, u telefonu ili na tom nekom netu. Ako neko ima objasnjenje (uputstvo) u koracima kako se cela stvar sa mailom podesava bio bih mu zahvalan. . . :roll:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

pogledaj ovu temu klikni tu je objasnjeno sve za k750i,a k750i i w810i su skoro isti telefoni :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Nelly
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Nelly »

Bravo cika Milane pravi si baja,sad cu to sve da ispodesavam u fonu pa da picim mailove. Vidim da si napredovao do mobilmanijaka - i to postujem! ReSpEcT

Odgovori