Kako ste carevi, sta ima? Nelly is back in the game with SE E 810i!
Da li je moguce da se mail primi direktno na telefon i da mi zvoni kao da sam dobio poruku, a ne da ga proveravam preko EDGE-a (gprs-a)? Koristim 064 karticu, da li postoje neki parametri, kako se placa ako moze. . .?
mail na w810i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Mozes da podesis pop3/smtp za bilo koji account (i za vise njih ako ti treba) a ne samo za gmail. Imas automatsku proveru emaila sa odredjenim intervalom osvezavanja (podesivo na tel od mislim 30min do 12h). A to da ti tel signalizira da ti je stigao email - e to nije podrzano od strane pop3/smtp protokola.. Neki provajderi nude uslugu obavestavanja o pristigloj posti putem sms.. Raspitaj se. A mozda ti check interval od 30min radi posao.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Podesavao sam neke zezancije na mondu,tipa stvarao svoj neki mail,ali to mi ne zvuci kao sto ste mi vi objasnili ovde. Kako to da podesim preko pop3/smtp-a?? I gde je ta opcija za interval provere maila, u telefonu ili na tom nekom netu. Ako neko ima objasnjenje (uputstvo) u koracima kako se cela stvar sa mailom podesava bio bih mu zahvalan. . . 

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
pogledaj ovu temu klikni tu je objasnjeno sve za k750i,a k750i i w810i su skoro isti telefoni 

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...